مواد لازم:
*سیبزمینی ریز............................. یک کیلو گرم
*گوجهفرنگی ............................... نیم کیلوگرم
*روغنزیتون ............................... بهاندازه کافی
*نمک و فلفل ............................... بهاندازه کافی
*سیر ....................................... 5 حبه
*سرکه ..................................... 2 قاشق غذاخوری
*آب ........................................ نصف پیمانه
*بادام برش زده و تفتداده ................. 2 قاشق غذاخوری
*فندق خردشده و تفتداده شده ............. 2 قاشق غذاخوری
*فلفل قرمز خشک ......................... یک عدد
*نان تست خردشده ........................ یک برش
*روغنزیتون برای سس .................. یک چهارم پیمانه
*پاپریکا ................................... یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
*گوجهها را در گریل کاملاً برشته کنید و سپس از فر در بیاورید و بگذارید خنک شود.
*فر را روی 200 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و سیبزمینیهای شسته را در سینی قرار دهید و روی آن روغنزیتون،نمک و فلفل بریزید و بگذارید سیبزمینی ها به مدت 30-20 دقیقه در فر بپزد.
*سیرها را در ماهیتابه بریزید و خشک تفت دهید تا برشته شود. پوست گوجه و سیر کباب شده را جدا کنید و در غذا ساز هم بزنید.
یک قاشق سرکه و آب را باهم مخلوطکنید .فلفل خشک را اضافه کنید و بگذارید 10 دقیقه بماند.آب فلفل را دور بریزید و فلفل را بازکنید و دانههای آن رادر بیاورید.
فلفل ، گوجهفرنگی ،سیر،بادام،فندق ،سرکه و روغنزیتون را اضافه کنید و هم بزنید تا به شکل پوره در بیاید. در صورت نیاز نمک و فلفل را به آن اضافه و با سیبزمینی سرو کنید.