بستن

آشپزی

طرز تهیه سیب زمینی کبابی با سس رومسکو

  • بازدید: 270
سیب زمینی کبابی با سس رومسکو

سیب زمینی کبابی با سس رومسکو

سیب زمینی کبابی با سس رومسکو

  1. مواد لازم:

    *سیب‌زمینی ریز............................. یک کیلو گرم
    *گوجه‌فرنگی ............................... نیم کیلوگرم
    *روغن‌زیتون ............................... به‌اندازه کافی
    *نمک و فلفل ............................... به‌اندازه کافی
    *سیر ....................................... 5 حبه
    *سرکه ..................................... 2 قاشق غذاخوری
    *آب ........................................ نصف پیمانه
    *بادام برش زده و تفت‌داده ................. 2 قاشق غذاخوری
    *فندق خردشده و تفت‌داده شده ............. 2 قاشق غذاخوری
    *فلفل قرمز خشک ......................... یک عدد
    *نان تست خردشده ........................ یک برش
    *روغن‌زیتون برای سس .................. یک چهارم پیمانه
    *پاپریکا ................................... یک قاشق مرباخوری


    طرز تهیه:

    *گوجه‌ها را در گریل کاملاً برشته کنید و سپس از فر در بیاورید و بگذارید خنک شود.
    *فر را روی 200 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید و سیب‌زمینی‌های شسته را در سینی قرار دهید و روی آن روغن‌زیتون،نمک و فلفل بریزید و بگذارید سیب‌زمینی ها به مدت 30-20 دقیقه در فر بپزد.
    *سیرها را در ماهیتابه بریزید و خشک تفت دهید تا برشته شود. پوست گوجه و سیر کباب شده را جدا کنید و در غذا ساز هم بزنید.
    یک قاشق سرکه و آب را باهم مخلوط‌کنید .فلفل خشک را اضافه کنید و بگذارید 10 دقیقه بماند.آب فلفل را دور بریزید و فلفل را بازکنید و دانه‌های آن رادر بیاورید.
    فلفل ، گوجه‌فرنگی ،سیر،بادام،فندق ،سرکه و روغن‌زیتون را اضافه کنید و هم بزنید تا به شکل پوره در بیاید. در صورت نیاز نمک و فلفل را به آن اضافه و با سیب‌زمینی سرو کنید.