مواد لازم:
آرد نخودچی........................................ یک پیمانه
زردک یا هویج خام رنده شده با رنده ریز.......... ۴ عدد متوسط
گوشت چرخ کرده.................................. ۲۰۰ گرم
پیاز................................................. یک عدد متوسط
ادویه جات.......................................... به میزان لازم
سرکه و شیره....................................... به میزانی که دوست دارید
طرز تهیه:
1. گوشت چرخ کرده و پیاز خرد شده و آرد نخودچی و زردک و ادویه هامونو باهم مخلوط می کنیم. (بهترین راه استفاده از مخلوط کنه که کامل یک دست بشه).
2. بعد این مخلوط رو خوب ورز میدیم و سپس گلوله هایی به اندازه گردو یا یه کم بزرگتر برمیداریم و بصورت بیضی درش میاریم و توی ماهیتابه سرخش میکینم وقتی سرخ شد سرکه و شیره رو اضافه میکنیم و میذاریم به قل بیفته و سسش غلیظ بشه،غذامون حاضره.