مواد لازم:
مرغ بدون پوست و ریز خرد شده.............. 1 عدد متوسط
پیاز متوسط..................................... 4 عدد
نمک زرد چوبه زعفران کاری................. به مقدار لازم
ترشی ناردون ( دانه انار خشک شده )......... 2 پیمانه
روغن ..........................................به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا در یک قابلمه روغن ریخته و پیاز ها رو که با رنده ریز رنده کرده ایم اضافه و تفت میدهیم در این فاصله دانه های انار خشک شده یا ترشی ناردون را با 2 لیوان آب حدود نیم ساعت میجوشانیم تا غلیظ شودو از صافی رد میکنیم و بعد مرغ های تیکه شده را به پیازها که طلایی شده اند اضافه و تفت می دهیم کمی که سرخ شدند نمک ، زرد چوبه ، کاری ، زعفران آب کرده را اضافه و کاملاَ تفت میدیم و ترشی ناردون را اضافه اضافه کرده که حدود 1 و نیم لیوان آب میشه و در قابلمه را می گذاریم تا با حرارت کم پخته و آب آن بخار شود .
می توان به آن سیب زمینی سرخ شده هم اضافه کرد و با جعفری تازه تزیین کرد.