مواد لازم:
فلفلسیاه نیمکوب.................... 1 قاشق سوپخوری
فیلهی گوساله ....................... 500 گرم
روغن مایع ........................ 1 قاشق سوپخوری
جعفری درشتخردکرده.............. یکدوم پیمانه
پیازچهی خردکرده................... یکچهارم پیمانه
سس خردل ......................... 2 قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
1. فر(تاون) را با دمای 200 درجهی سانتیگراد گرم کنید، فلفل را روی کاغذ روغنی پخش نمائید و گوشت را روی آن بغلتانید تا کاملاً آغشته به فلفل شود.
2. حالا روغن را در تابهی مناسبی بریزید و روی حرارت تند داغ کنید؛ گوشت را در آن سرخ نمائید و در ظرف نسوزی قرار دهید و به مدت 20 دقیقه در فر برشته کنید.
3. سپس آن را با فویل بپوشانید و کنار بگذارید تا خنک شود. اکنون سبزیها را روی کاغذ پخش کنید، سس خردل روی گوشت بمالید و آن را روی مخلوط سبزی قرار دهید و رول کنید.
4. اینک رستبیف آمادهی میل کردن میباشد. همچنین میتوان آن را حلقهحلقه کرد و روی نان کرهای قرار داد و با کمی شاهی و سس خردل میل کر