⭕️1. سیب زمینی ها را به مدت 10 دقیقه در قابلمه آّب جوش و کمی نمک بپزید . سپس آن ها را آبکش نمایید و با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه خشک نمایید و تا زمان استفاده کنار بگذارید .
⭕️2. در یک کاسه بزرگ خامه و پنیر را مخلوط نمایید و فلفل قرمز , نمک و فلفل را به آن ها بیافزایید .
⭕️3. در کاسه ای جداگانه سفیده های تخم مرغ را با همزن بزنید تا پف نموده سفت شود . سپس آن را آرام با مخلوط خامه و پنیر هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.
⭕️4. سیب زمین های پخته را به این مواد اضافه نموده و زیر و رو نمایید تا به خامه آغشته شوند .
⭕️5. روغن را در یک قابلمه کاملا گرم نمایید تا به درجه حرارت 180 سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت برسد و یا بتواند یک تکه نان را در 30 ثانیه برشته و طلایی نماید . سپس سیب زمینی ها را با کفگیر از خامه خارج نمایید و داخل روغن بریزید . سیب زمینی ها باید در روغن غوطه ور شوند . آن ها را به مدت 3 تا 4 دقیقه سرخ نمایید تا طلایی شوند.
⭕️6. پس از اینکه سیب زمینی ها خوب طلایی و برشته شدند , آن ها را داخل بشقاب گرم بریزید و روی آن جعفری و پنیر رنده شده بپاشید و بلافاصله سرو نمایید