بستن

آشپزی

طرز تهیه سوفله سیب زمینی سرخ کرده پنیری

  • بازدید: 443
سوفله سیب زمینی سرخ کرده پنیری

سوفله سیب زمینی سرخ کرده پنیری

سوفله سیب زمینی سرخ کرده پنیری

  1. مواد لازم:

     ▫️سیب زمینی , درشت خرد شده ................. 900 گرم
     ▫️خامه پرچرب ................................... 150 میلی لیتر
     ▫️پنیر گرویر , رنده شده .......................... 75 گرم
     ▫️پودر فلفل قرمز ................................. به میزان لازم
     ▫️سفیده تخم مرغ ................................. 2 عدد
     ▫️روغن .......................................... مقداری
     ▫️نمک ........................................... به میزان لازم
     ▫️برگ جعفری جهت تزیین ...................... مقداری
     ▫️پنیر رنده شده جهت تزیین ..................... مقداری


    طرز تهیه:

    ⭕️1. سیب زمینی ها را به مدت 10 دقیقه در قابلمه آّب جوش و کمی نمک بپزید . سپس آن ها را آبکش نمایید و با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه خشک نمایید و تا زمان استفاده کنار بگذارید .

    ⭕️2. در یک کاسه بزرگ خامه و پنیر را مخلوط نمایید و فلفل قرمز , نمک و فلفل را به آن ها بیافزایید .

    ⭕️3. در کاسه ای جداگانه سفیده های تخم مرغ را با همزن بزنید تا پف نموده سفت شود . سپس آن را آرام با مخلوط خامه و پنیر هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.

    ⭕️4. سیب زمین های پخته را به این مواد اضافه نموده و زیر و رو نمایید تا به خامه آغشته شوند .

    ⭕️5. روغن را در یک قابلمه کاملا گرم نمایید تا به درجه حرارت 180 سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت برسد و یا بتواند یک تکه نان را در 30 ثانیه برشته و طلایی نماید . سپس سیب زمینی ها را با کفگیر از خامه خارج نمایید و داخل روغن بریزید . سیب زمینی ها باید در روغن غوطه ور شوند . آن ها را به مدت 3 تا 4 دقیقه سرخ نمایید تا طلایی شوند.

    ⭕️6. پس از اینکه سیب زمینی ها خوب طلایی و برشته شدند , آن ها را داخل بشقاب گرم بریزید و روی آن جعفری و پنیر رنده شده بپاشید و بلافاصله سرو نمایید