بستن

آشپزی

طرز تهیه شنسیل گوشت

  • بازدید: 404
شنسیل گوشت

شنسیل گوشت

شنسیل گوشت

  1. مواد لازم:

    ▫️گوشت راسته ی گوساله................ به مقدار لازم
    ▫️گردنان ................................. 1 استکان
    ▫️تخم مرغ ............................... 4 عدد
    ▫️روغن ................................. 200 گرم
    ▫️نمک و فلفل............................ به میزان لازم


    طرز تهیه:

    ⭕️ابتدا گوشت را به قطعات متوسط تقسیم میکنیم هر قطعه را میکوبیم تا نازک شود تخم مرغ هارا میشکنیم و نمک وفلفل میزنیم و مخلوط میکنیم و در یک تابه روغن میریزیم ومیگذاریم داغ شود ابتدا هر تکهگوشت را در گرد نان می زنیم وبعد در تخم مرغ و دوباره به گرد نان میزنیم و در روغن داغ میگذاریم تا دو طرف ان سرخ شود تکه های گوشت باید طلایی رنگ شود .