بستن

آشپزی

طرز تهیه ترشی تربچه

  • بازدید: 670
ترشی تربچه

ترشی تربچه

ترشی تربچه

  1. مواد لازم:

    ▫️برش های باریک تربچه .................... 3/4 فنجان
    ▫️برش های باریک هویج .................... 1/4 فنجان
    ▫️سیر سبز (یا معمولی) خرد شده ............ یک حبه
    ▫️فلفل هالپانو (یا فلفل های دیگر) ............ یک عدد
    ▫️سرکه برنج ................................. نصف فنجان
    ▫️شکر ارگانیک ............................. نصف فنجان
    ▫️نمک دریایی ............................... نصف قاشق چایخوری 


    طرز تهیه:

    سرکه، شکر و نمک را در قابلمه کوچکی بریزید و روی اجاق بجوشانید. هم بزنید تا شکر حل شود. سپس تربچه ها، هویج و سیر را اضافه کنید و اگر فلفل نیز تهیه کرده اید، آن را نیز اضافه کنید و سپس از روی شعله بردارید.
    مواد را داخل شیشه استریل شده بریزید. شب را بگذارید روی کابینت بماند و سپس در یخچال بگذارید. درست کردن این ترشی زمانی نمی برد و بسیار ساده است. می توانید از آب آن به عنوان سس روی سالاد استفاده کنید.