مواد لازم:
▫️برش های باریک تربچه .................... 3/4 فنجان
▫️برش های باریک هویج .................... 1/4 فنجان
▫️سیر سبز (یا معمولی) خرد شده ............ یک حبه
▫️فلفل هالپانو (یا فلفل های دیگر) ............ یک عدد
▫️سرکه برنج ................................. نصف فنجان
▫️شکر ارگانیک ............................. نصف فنجان
▫️نمک دریایی ............................... نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
سرکه، شکر و نمک را در قابلمه کوچکی بریزید و روی اجاق بجوشانید. هم بزنید تا شکر حل شود. سپس تربچه ها، هویج و سیر را اضافه کنید و اگر فلفل نیز تهیه کرده اید، آن را نیز اضافه کنید و سپس از روی شعله بردارید.
مواد را داخل شیشه استریل شده بریزید. شب را بگذارید روی کابینت بماند و سپس در یخچال بگذارید. درست کردن این ترشی زمانی نمی برد و بسیار ساده است. می توانید از آب آن به عنوان سس روی سالاد استفاده کنید.