بستن

آشپزی

طرز تهیه پودر سوخاری خانگی

  • بازدید: 266
 پودر سوخاری خانگی

پودر سوخاری خانگی

پودر سوخاری خانگی

  1. مواد لازم:

     پفک نمکی رنگ نارنجی : ۱بسته

    پودر سیر،بیکینگ پودر : به میزان دلخواه

    نان باگت : ۲ عدد

    نمک، پودر آویشن و زرد چوبه : به مقدار لازم


    نان باگت را باز کرده و با آب کمی آن را نمدار می کنیم که خمیر نشود.

    سپس نمک، آویشن، زرد چوبه و پودر سیر را روی آن پاشیده و می گذاریم تا خشک شود.

    بعد از خشک شدن نان باگت را به همراه بیکینگ پودر و پفک پودر می کنیم.

    درصورت تمایل می توانید آرد هم به آن اضافه کنید.

    این پودر برای ماهی، مرغ، قارچ و کتلت و … مناسب است.

    فقط باید توجه داشت که تاریخ انقضای این پودر به تاریخ پفک بستگی دارد و اگر به آن پفک را اضافه نکنید ماندگاری بسیار بالایی دارد.

     


    منبع:اکا ایران