مواد لازم:
▪️برنج ..........................3پ
▪️بادمجان دلمه ای .............2 عدد
▪️نخود فرنگی پخته ............نصف پ
▪️کنجد...........................2 ق غ
▪️رب گوجه ....................2 ق غ
▪️گشنیزخرد شده ...............2 ق غ
▪️فلفل قرمز.....................2 عدد کوچک
▪️روغن زیتون.................1/4پ
▪️کره...........................50 گرم
▪️زرد چوبه
▪️ادویه گراماسالا
▪️نمک
طرز تهیه:
⭕️برنج را نیم پز و آبکش میکنیم و کنار میزاریم .بادمجان ها را با پوست خرد میکنیم و حدود نیم ساعت در آب نمک قرار میدیم .
⭕️روغن زیتون و کره را در ظرف ریخته و روی حرارت میزاریم سپس رب گوجه را اضافه کرده و تفت میدیم تا خوشرنگ بشه بادمجان ها را اضافه میکنیم و بعد از یه تفت کوچیک کنجد ،نخودفرنگی و ادویه جات وفلفل قرمز خردشده را اضافه کرده و یه مقدار خیلی کم آب روی مواد میریزیم و حدود 5 دقیقه در قابلمه را میزاریم سپس گشنیز و برنج را اضافه کرده خوب مخلوط میکنیم و میزاریم دم بکشه .(من گشنیز نداشتم ) ولی شما بزنید چون خوش عطرش میکنه .
⭕️این غذا کمی تنده ولی اگه دوست نداشتید فلفل نزنید .کنجد هم بعد از پخت غذا اصلا دیده نمیشه پس بهتره واسه بچه هاتون درست کنید و بهشون نگید