بستن

آشپزی

طرز تهیه پلوی هندی

  • بازدید: 255
پلوی هندی

پلوی هندی

پلوی هندی

  1. مواد لازم:

    ▪️برنج ..........................3پ
    ▪️بادمجان دلمه ای .............2 عدد
    ▪️نخود فرنگی پخته ............نصف پ
    ▪️کنجد...........................2 ق غ
    ▪️رب گوجه ....................2 ق غ
    ▪️گشنیزخرد شده ...............2 ق غ
    ▪️فلفل قرمز.....................2 عدد کوچک
    ▪️روغن زیتون.................1/4پ
    ▪️کره...........................50 گرم
    ▪️زرد چوبه 
    ▪️ادویه گراماسالا
    ▪️نمک


    طرز تهیه:

    ⭕️برنج را نیم پز و آبکش میکنیم و کنار میزاریم .بادمجان ها را با پوست خرد میکنیم و حدود نیم ساعت در آب نمک قرار میدیم .

    ⭕️روغن زیتون و کره را در ظرف ریخته و روی حرارت میزاریم سپس رب گوجه را اضافه کرده و تفت میدیم تا خوشرنگ بشه بادمجان ها را اضافه میکنیم و بعد از یه تفت کوچیک کنجد ،نخودفرنگی و ادویه جات وفلفل قرمز خردشده را اضافه کرده و یه مقدار خیلی کم آب روی مواد میریزیم و حدود 5 دقیقه در قابلمه را میزاریم سپس گشنیز و برنج را اضافه کرده خوب مخلوط میکنیم و میزاریم دم بکشه .(من گشنیز نداشتم ) ولی شما بزنید چون خوش عطرش میکنه .

    ⭕️این غذا کمی تنده ولی اگه دوست نداشتید فلفل نزنید .کنجد هم بعد از پخت غذا اصلا دیده نمیشه پس بهتره واسه بچه هاتون درست کنید و بهشون نگید