بستن

آشپزی

طرز تهیه مافین هات داگ

  • بازدید: 299
مافین هات داگ

مافین هات داگ

مافین هات داگ

  1. مواد لازم:

    ▪️کره آب شده 1/2 فنجان
        ▪️شکر 1/2 فنجان
        ▪️تخم مرغ 2 عدد
        ▪️جوش شیرین 1/2 قاشق چایخوری
        ▪️آرد ذرت 1 فنجان
        ▪️آرد 1 فنجان
        ▪️نمک 1/2 قاشق چایخوری
        ▪️هات داگ 8 عدد
        ▪️باترمیلک 1 فنجان


    طرز تهیه:

    ⭕️1-فر را روی 190 درجه سانتیگراد قرار دهید.کره آب شده و شکر را در کاسه ای بریزید و با هم ترکیب کنید. تخم مرغ ها را اضافه کنید و هم بزنید، سپس باترمیلک را به ترکیب اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

    ⭕️2-در کاسه دیگری جوش شیرین، آرد ذرت، آرد و نمک را با هم ترکیب کنید. سپس این مواد را در دو نوبت به کاسه اولی اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خمیری یکدست حاصل شود.

    ⭕️3-کف یک قالب مینی مافین را با اسپری روغن کمی چرب کنید. سپس یک قاشق غذاخوری از خمیر ذرت داخل هر قالب بریزید. هات داگ ها را به قطعات 2-3 سانتی برش بزنید و وسط هر خمیر یک تکه هات داگ قرار دهید. دقت کنید که بیش از حد خمیر داخل قالب نریزید زیرا مافین بعد از پخت کمی افزایش حجم خواهد داشت.

    ⭕️4-قالب مافین را به مدت 8 الی 12 دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید تا نان ذرت برشته و طلایی شود. سپس قالب را بیرون بیاورید و اجازه دهید 5 دقیقه خنک شود. سپس مافین ها را از قالب خارج کنید و نوش جان کنید. این مافین ها را می توانید تا چند روز در یخچال نگهداری کنید و هر بار قبل از سرو حدود 20 الی 30 ثانیه آن را گرم کنید.

    🔴نکته🔻🚨
     
    ♦️می توانید طرز تهیه باتر میلک را در سایت ایران کوک ببینید. استفاده از باتر میلک بافت و طعم بهتری به مافین می دهد. اما اگر به هر دلیل نمی توانید از آن استفاده کنید بجای باتر میلک از همان مقدار ماست استفاده کنید