بستن

آشپزی

طرز تهیه ترتیلای گوجه و بوقلمون

  • بازدید: 238
ترتیلای گوجه و بوقلمون

ترتیلای گوجه و بوقلمون

ترتیلای گوجه و بوقلمون

  1. مواد لازم برای 2 نفر:

    ▪️پنیر سوئیسی (پنیر مثلثی)  ۲ برش
    ▪️گوجه فرنگی خشک شده   ۶ قاشق غذا خوری
    ▪️نان ترتیلا   ۲ عدد
    ▪️گوجه فرنگی تازه  ۱ عدد
    ▪️ژامبون بوقلمون   ۳ ورق
    ▪️کاهو خرد شده  ۲ فنجان
    ▪️سس خردل    به مقدار لازم


    طرز تهیه:

    ⭕️۱- پنیر و گوجه‌فرنگی خشک شده را در یک ظرف با هم مخلوط کنید و آن را مثل سس روی نان‌های ترتیلا بمالید.

    ⭕️۲- سپس گوجه‌فرنگی‌ تازه را که به صورت ورقه ورقه بریده‌اید، روی نان گذاشته و بوقلمون را اضافه کنید، در صورتی که از ژامبون استفاده می‌کنید، ابتدا ژامبون را روی نان پهن کرده، سپس برش‌های گوجه‌فرنگی را اضافه کنید. درصورت تمایل کمی سس خردل روی این مواد بریزید. 

    ⭕️۳- کاهوها را که خرد کرده‌اید، اضافه کنید و نان‌ها را به صورت رول بپیچید و غذا را سرو کنید.