⭕️۱- پیاز را خرد کنید
⭕️۲- سیر را ریز خرد کنید
⭕️۳- روغن را در تابه گرم کنید. سپس پیاز را اضافه کنید و آنها را برای 5 دقیقه سرخ کنید تا وقتی نرم شوند
⭕️۴- سیر، گوجهفرنگیهای فیله شده، رب گوجهفرنگی، فلفل قرمز، پودر پاپریکا، شکر و نمک را اضافه کنید و این مواد را به جوش بیاورید. برای 10 دقیقه این مواد را هم بزنید تا آهسته بجوشند و سس مانند شوند
⭕️۵- آن را کنار بگذارید
⭕️۶- اگر فرتان از نوع کانوکشن است تا 180 درجه سانتیگراد و اگر معمولی است تا 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.
⭕️۷- سیب زمینیها را به مکعبهای کوچک ببرید و با حوله آشپزخانه خشک کنید. سپس آنها را روی یک کاغذ روغنی در سینی فر قرار دهید و با روغن آغشته کنید. سپس ادویه بزنید. سیب زمینیها را برای 40-50 دقیقه در فر قرار دهید تا وقتی چیپسی و طلایی شوند
⭕️۸- سیب زمینیها را در ظرفها بچینید و سس دوباره گرم شده را رویش بریزید
⭕️۹- حالا جعفری را روی آنها بپاشید و سیخهای کوچک برای سرو روی آنها قرار دهید
🔴سایر نکات🔻🚨
♦️باراواس سیب زمینی، ترکیبی خوشمزه از سبزیجاتی است که همیشه منزل دارید، مکمل خوبی برای غذاهای گوشتی و غذای مناسب گیاهخواران است.یک سیخ کوچک از سبزیجات خوشمزه به عنوان غذایی سبک یا در کنار یک غذای گوشتی بسیار دلچسب است. براواس سیبزمینی در واقع نوعی تاپاس یا مزه بهشمار میآید