بستن

آشپزی

طرز تهیه لقمه های لیمویی فلفلی مرغ

  • بازدید: 287
لقمه های لیمویی فلفلی مرغ

لقمه های لیمویی فلفلی مرغ

لقمه های لیمویی فلفلی مرغ

  1. مواد لازم برای مرغ:

    ▫️۲ عدد سینه مرغ
        ▫️۲ قاشق چایخوری نمک
        ▫️۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
        ▫️۳ حبه سیر خرد شده
        ▫️نصف قاشق چایخوری پودر زنجبیل
        ▫️۱ پیمانه آرد
        ▫️۳ عدد تخم مرغ همزده
        ▫️روغن سرخ کردنی


    مواد لازم برای سس:

    ▪️۵ قاشق غذاخوری کره
        ▪️یک سوم پیمانه عسل
        ▪️۲ قاشق غذاخوری سس سویا
        ▪️۳ قاشق غذاخوری آب لیموترش


    طرز تهیه:

    ⭕️1- سینه های مرغ را به صورت نگینی خرد کنید.

    ⭕️2- در یک کاسه متوسط، مرغ، نمک، فلفل سیاه و زنجبیل را با یکدیگر مخلوط کنید.

    ⭕️3-روغن را درون قابلمه ریخته و بگذارید تا دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد داغ شود.

    ⭕️4-آرد و تخم مرغ هم زده را در کاسه های جداگانه بریزید. تکه های مرغ را ابتدا در آرد، سپس در تخم مرغ بغلتانید. دوباره آن را درون آرد فرو کنید.

    ⭕️5- آنها را درون روغن انداخته و حدود ۱۰ دقیقه سرخ کنید تا کاملا پخته و طلائی شوند.
     
    ⭕️6-یک تابه متوسط را روی حرارت ملایم بگذارید. کره را درون آن بیندازید تا آب شود. سپس سس فلفلی، سس سویا، عسل و آب لیموترش را اضافه کرده و هم بزنید.

    ⭕️7- مرغ ها را درون سس ریخته و هم بزنید تا همه سطح آنها را بپوشاند.

    ⭕️8- این مرغ ها را می توانید با بلوچیز یا عسل تزئین و سرو کنید