بستن

آشپزی

طرز تهیه کورن داگ

  • بازدید: 416
کورن داگ

کورن داگ

کورن داگ

  1. مواد لازم:

    آرد ذرت یک پ 
    نمک 1/4ق چ
    آرد سفید یک پ
    بکینگ پودر 4ق چ 
    شیر یا آب یک پیمانه 
    تخم مرغ 2عدد
    سس خردل 1ق غ 
    هات داگ به میزان لازم 
    روغن 
     سس قرمز برای سرو 
    سیخ چوبی


    طرز تهیه:

     
    آرد ها +بکینگ پودر +خردل+و نمک مخلوط +شیر+تخم مرغ رابا همزن دستی همزده تا خمیری به غلظت ماست نه سفت ونه شل در آید مایه را داخل لیوان بلند ریخته نیم ساعت استراحت داده 
    هات داگ ها را به سیخ بکشید و به مایه خمیری آغشته و در روغن داغ که در ظرف گودی است سرخ کنید تا طلایی شود روی حوله کاغذی گذاشته تا روغن اضافی گرفته شود