مواد لازم:
▫️چغندر (رنده شده): 1 پیمانه
▫️هویج (رنده شده): یک دوم پیمانه
▫️سیب زمینی (رنده شده): یک دوم پیمانه
▫️سرکه: 2 ق س
▫️قرص عصاره مرغ: 2 عدد
▫️آب جوش: به میزان لازم
▫️ورمیشل: یک چهارم پیمانه
▫️نمک و فلفل: به میزان لازم
▫️روغن مایع: 3 ق س
طرز تهیه:
🔸1- چغندر را به همراه روغن داخل تابه ای ریخته و به مدت 5 دقیقه تفت دهید.
🔸2- به ترتیب سرکه، هویج و سیب زمینی را به چغند افزوده و تفت دهید. عصاره مرغ را به همراه آب جوش به مواد اضافه کرده و بگذارید تا همه مواد با هم جوشیده و پخته شود.
🔸3- در آخر نمک و فلفل آن را اندازه کرده، سپس ورمیشل را به آن بیفزایید و بگذارید تا بپزد