بستن

آشپزی

طرز تهیه پیتزا قیفی

  • بازدید: 298
پیتزا قیفی

پیتزا قیفی

پیتزا قیفی

  1. مواد لازم:

    ▪️سینه مرغ ۱۰۰ گرم
    ▪️قارچ ۳۰ گرم
    ▪️فلفل‌دلمه‌ای ۲۰ گرم
    ▪️پنیرپیتزا ۷۰ گرم
    ▪️خمیر پیتزا قیفی یک عدد
    ▪️پیاز ۲۰ گرم
    ▪️روغن ۲۰ گرم
    ▪️عصاره مرغ نصف قرص
    ▪️زیتون بدون هسته یک عدد


    طرز تهیه:

    پیاز را داخل تابه در روغن سرخ کرده، سپس به آن سینه مرغ خرد شده را اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم، پس از آن  فلفل‌دلمه‌ای و قارچ را اضافه و روی آن عصاره مرغ می‌ریزیم و می‌گذاریم که مواد خوب تفت بخورد، بعد از آن که آب مواد تمام شد روی آن پنیرپیتزا می‌ریزیم. 
    یک دقیقه که به همراه بقیه مواد تفت خورد، داخل خمیر قیفی می‌ریزیم و روی آن را با فلفل‌دلمه‌ای و زیتون چهار قاچ شده تزئین می‌کنیم و داخل مایکروفر یا فر با حرارت ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد یا ۳۳۰ درجه فارنهایت به مدت ۳۰ دقیقه قرار می‌دهیم.