بستن

آشپزی

طرز تهیه چیکن استروگانف

  • بازدید: 251
چیکن استروگانف

چیکن استروگانف

چیکن استروگانف

  1. مواد لازم:

    ▫️سينه مرغ متوسط.      دو عدد 
    ▫️پياز درشت.             يك عدد 
    ▫️قارچ متوسط.            پانزده عدد 
    ▫️سيب زميني متوسط.     يك عدد 
    ▫️نمك و فلفل و ابليمو 


    مواد لازم سس:

    ▫️كره.           يك ق غ 
    ▫️ارد گندم.    يك ق غ 
    ▫️شير.          حدود يك ليوان 
    ▫️خامه صبحانه.     دو ق غ 
    ▫️نمك و فلفل سياه 


    طرز تهیه:

    براي شروع كار ابتدا سينه مرغ را به قطعات نازك و طولي برش ميزنيم ،
    پياز را خلال درشت كرده همراه نمك و فلفل با مرغ مخلوط كرده نيم ساعت منتظر ميمانيم ،سپس مواد را داخل ماهيتابه ريخته و درب ان را گذاشته تا با اب پياز مرغها بپزند وقتي اي مرغ جمع شد ،قارچهاي اسلايس شده را نيز اصافه كنيد ،درب ظرف را بگذاريد تا مواد بپزند و اب ان جمع شود (نبايد مرغ و قارچ در حين پخت تغيير رنگ دهند !)

    🔻دريك قابلمه كوچك سس بشامل را اماده ميكنيم .
    كره را داخل ظرف ريخته وقتي كمي اب شد ارد را اضافه كنيد و مواد را كمي تف دهيد (ميزان ارد و كره در رسپي اصلي برابر است شما ميتوانيد به دلخواه كره را كمتر كنيد !!)
    نمك و فلفل اضافه كنيد ،
    حدود دو دقيقه تف دادن كافي خواهد بود ،شير سرد را كم كم اضافه كنيد ومواد را همزمان با همزن دستي بزنيد تا ارد گلوله نشود !
    مقدار شير تقريبي هست !!اكه احساس كرديد زياد غليظ هست شبر بيشتري بزنيد !
    وقتي شروع به جوشيدن كرد دو ف غ خامه را افزوده و هم بزنيد حرارت را خاموش كنيد 

    ♦️نكته : خامه حتما بايد در دماي اتاق باشد !!

    سس را به مرغ و قارچ اضافه كرده و مواد را داخل ماهيتابه تف دهيد ،ميتوانيد از يك حبه سير رنده شده داخل سس استفاده كرد (اختياري !!!)
    غذا را در ظرف سرو چيده و با سيب زميني خلالي تزيين كنيد !