براي شروع كار ابتدا سينه مرغ را به قطعات نازك و طولي برش ميزنيم ،
پياز را خلال درشت كرده همراه نمك و فلفل با مرغ مخلوط كرده نيم ساعت منتظر ميمانيم ،سپس مواد را داخل ماهيتابه ريخته و درب ان را گذاشته تا با اب پياز مرغها بپزند وقتي اي مرغ جمع شد ،قارچهاي اسلايس شده را نيز اصافه كنيد ،درب ظرف را بگذاريد تا مواد بپزند و اب ان جمع شود (نبايد مرغ و قارچ در حين پخت تغيير رنگ دهند !)
🔻دريك قابلمه كوچك سس بشامل را اماده ميكنيم .
كره را داخل ظرف ريخته وقتي كمي اب شد ارد را اضافه كنيد و مواد را كمي تف دهيد (ميزان ارد و كره در رسپي اصلي برابر است شما ميتوانيد به دلخواه كره را كمتر كنيد !!)
نمك و فلفل اضافه كنيد ،
حدود دو دقيقه تف دادن كافي خواهد بود ،شير سرد را كم كم اضافه كنيد ومواد را همزمان با همزن دستي بزنيد تا ارد گلوله نشود !
مقدار شير تقريبي هست !!اكه احساس كرديد زياد غليظ هست شبر بيشتري بزنيد !
وقتي شروع به جوشيدن كرد دو ف غ خامه را افزوده و هم بزنيد حرارت را خاموش كنيد
♦️نكته : خامه حتما بايد در دماي اتاق باشد !!
سس را به مرغ و قارچ اضافه كرده و مواد را داخل ماهيتابه تف دهيد ،ميتوانيد از يك حبه سير رنده شده داخل سس استفاده كرد (اختياري !!!)
غذا را در ظرف سرو چيده و با سيب زميني خلالي تزيين كنيد !