بستن

آشپزی

طرز تهیه اسکوییتز (ذرت مکزیکی)

  • بازدید: 316
اسکوییتز (ذرت مکزیکی)

اسکوییتز (ذرت مکزیکی)

اسکوییتز (ذرت مکزیکی)

  1. مواد لازم:

    ▪️فلفل سیاه به میزان لازم
     ▪️نمک به میزان لازم
     ▪️آویشن به میزان لازم
     ▪️نمک به میزان لازم
     ▪️پنیر پیتزا به میزان لازم
     ▪️سس مایونز 3قاشق غذاخوری
     ▪️کره 2قاشق غذاخوری
     ▪️قارچ (خرد شده) 2پیمانه
     ▪️ذرت 3پیمانه
     ▪️روغن زیتون 1قاشق سوپخوری
     ▪️آبلیمو به میزان لازم


    طرز تهیه:

    1_ابتدا ذرت را با مقداری آب ونمک و کمی روغن کاملا بپزید تا نرم شوند.

    2_قابلمه ای بزرگ انتخاب کرده و پر از آب کنید و اجازه دهید به جوش بیاید.ظرفی کوچکتر را روی آن قرار داده و کره را داخلش آب کنید و بعد روغن زیتون را به آن اضافه کرده و بعد از مدتی ذرت ها ی پخته شده و بدون آب را بیفزایید.

    3_قارچ ها را داخل مقداری آبلیمو و روغن تفت دهید و به مواد اضافه کنید.درب قابلمه کوچک را بگذارید و شعله را زیاد کنید تا مواد داغ شوند سپس آویشن ، سس سفید ، فلفل و نمک را اضافه کنید و خوب مخلوط نمائید ، در انتها نیز پنیر پیتزا را بریزید تا با حرارت مواد پنیر آب شود.

    نکات:

    1)بهتر است از ذرت های کنسروی استفاده کنید(شیرین نباشد).

    2)این ذرت در مکزیک به اسم اسکوئیتز تهیه میشود و مثل ذرت ایرانی ها مقدار زیادی پنیر پیتزا و سس مایونز ندارد و به ندرت در آن قارچ یافت میشود.

    3)اضافه کردن مقداری فلفل دلمه ای ریز و سرخ شده این پیش غذا را خوشمزه تر میکند.