مواد لازم:
▫️گوشت چرخكرده ۱ کیلو گرم
▫️پیاز متوسط ۲ عدد
▫️فلفل دلمهای قرمز ۳ عدد
▫️نمك و فلفل به مقدار لازم
▫️پیاز بزرگ ۱ عدد
▫️جعفری ۳ قاشق غذاخوری
▫️گوجهفرنگی ۳ عدد
▫️سماق ۱ قاشق غذاخوری
▫️آب لیموی تازه ۲ قاشق غذاخوری
▫️نمك و فلفل به مقدار لازم
▫️روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
۱- گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز رندهشده که آب آن گرفته شده است و نمک، فلفل سیاه و فلفل دلمهای نگینیشده مخلوط کنید و ورز دهید.
۲- آنها را به صورت سوسیس شکل دهید و در روغن سرخ کنید. سپس آنها را روی دستمال کاغذی حوله ای بگذارید تا روغن آنها گرفته شود.
۳- برای سالاد، پیازها را خلالی و گوجهفرنگی را به صورت نگینی همراه با سماق آب لیمو، نمک، جعفری، فلفل و روغن زیتون مخلوط کنید.
۴- آنگاه می توانید کبابها را داخل نان مخصوص ترکیهای قرار دهید و روی آنها سالاد بریزید و به صورت لقمهای میل کنید.