بستن

آشپزی

طرز تهیه ته چین گوشت

  • بازدید: 379
ته چین گوشت

ته چین گوشت

ته چین گوشت

  1. مواد لازم برای 3 نفر:

    ▫️گوشت (دنده گوسفند) نیم كیلو
    ▫️ماست (شیرین) یك لیوان سرخالی
    ▫️روغن (آبكرده) نصف لیوان
    ▫️زعفران نصف قاشق چایخوری
    ▫️برنج 2 لیوان
    ▫️تخم مرغ 3 عدد
    ▫️نمك به میزان لازم
    ▫️فلفل سیاه به میزان لازم


    طرز تهیه:

    دنده را با مقداری آب ، نمك ، پیاز ، برگ بو ، پوست پرتقال و سایر افزودنیهای دلخواه بپزید.ماست و زعفران و تخم مرغ را با هم مخلوط كرده و حدالامكان با همزن خوب بزنید و برنج شسته شده و خیس خورده بدون آب را به آن اضافه كنید.ظرف مناسبی را انتخاب كنید و كمی كره به انتهایش بزنید و دنده ها را در ظرف چیده و وخلوط برنج را رویش بریزید و با كفگیر صاف كرده و كمی فشار دهید.روی آن مقداری آب روغن بریزید و آن را دم بیندازید.

    نكات:
    1) میتوانید ته غذا ته دیگ بگذارید و حتی از پلوی زعفرانی و ماست هم استفاده كنید و بعد گوشتها را روی آن بچینید.
    2) تزیین این غذا با پوره سیب زمینی و زرشك شكیل خواهد بود.
    3) میتوانی به جای یك لایه گوشت از لایه های بیشتری گوشت و حتی یك لایه زرشك هم استفاده كنید تا غذای شما زیبا تر شود