مواد لازم:
▪️گوجه فرنگی: 3 کیلوگرم
▪️نمک: یک قاشق سوپ خوری
▪️شکر: یک و یک دوم قاشق سوپ خوری
▪️سیر درشت (له شده): 3 حبه
▪️ارگانوی خشک: یک قاشق سوپ خوری
▪️برگ ریحان (خشک): یک قاشق سوپ خوری
▪️فلفل سیاه (پودر شده): یک قاشق سوپ خوری
▪️پودر کاری: به مقدار لازم
▪️فلفل قرمز (پودر شده): یک سوم قاشق سوپ خوری
▪️روغن زیتون: 3 قاشق سوپ خوری + 2 قاشق چای خوری
طرز تهیه:
🔸1. گوجه فرنگی ها را پوست کنده و در مخلوط کن به صورت پوره در آورید. روغن زیتون، نمک و شکر را اضافه کرده و روی حرارت متوسط حدود یک ساعت بپزید (در ظرف را بگذارید).
🔸2. سپس سیر له شده، پودر آویشن، ارگانوی خشک، برگ ریحان خشک، فلفل سیاه پودر شده، فلفل قرمز پودر شده و ادویه کاری را اضافه کرده و حدود 30 دقیقه به پخت مواد ادامه دهید. روغن زیتون را اضافه کرده و گه گاه مواد را هم بزنید.
🔸3. به پخت مواد ادامه دهید تا سس غلظت یابد. آن را از روی حرارت برداشته و در مخلوط کن به صورت صاف و یکدست در آورید. حدود 2 قاشق چای خوری روغن زیتون اضافه کرده و آن را درون شیشه های تمیز بریزید.
🔸4. در شیشه ها را محکم بسته و حدود 15 دقیقه در آب در حال جوش قرار دهید. سپس آنها را در محلی خنگ نگهداری کنید