بستن

آشپزی

طرز تهیه سس گوجه فرنگی خانگی

  • بازدید: 173
سس گوجه فرنگی خانگی

سس گوجه فرنگی خانگی

سس گوجه فرنگی خانگی

  1. مواد لازم:

    ▪️گوجه فرنگی: 3 کیلوگرم
    ▪️نمک: یک قاشق سوپ خوری
    ▪️شکر: یک و یک دوم قاشق سوپ خوری
    ▪️سیر درشت (له شده): 3 حبه
    ▪️ارگانوی خشک: یک قاشق سوپ خوری
    ▪️برگ ریحان (خشک): یک قاشق سوپ خوری
    ▪️فلفل سیاه (پودر شده): یک قاشق سوپ خوری
    ▪️پودر کاری: به مقدار لازم
    ▪️فلفل قرمز (پودر شده): یک سوم قاشق سوپ خوری
    ▪️روغن زیتون: 3 قاشق سوپ خوری + 2 قاشق چای خوری
     
     


    طرز تهیه:

    🔸1. گوجه فرنگی ها را پوست کنده و در مخلوط کن به صورت پوره در آورید. روغن زیتون، نمک و شکر را اضافه کرده و روی حرارت متوسط حدود یک ساعت بپزید (در ظرف را بگذارید).
     
    🔸2. سپس سیر له شده، پودر آویشن، ارگانوی خشک، برگ ریحان خشک، فلفل سیاه پودر شده، فلفل قرمز پودر شده و ادویه کاری را اضافه کرده و حدود 30 دقیقه به پخت مواد ادامه دهید. روغن زیتون را اضافه کرده و گه گاه مواد را هم بزنید.

    🔸3. به پخت مواد ادامه دهید تا سس غلظت یابد. آن را از روی حرارت برداشته و در مخلوط کن به صورت صاف و یکدست در آورید. حدود 2 قاشق چای خوری روغن زیتون اضافه کرده و آن را درون شیشه های تمیز بریزید.
     
    🔸4. در شیشه ها را محکم بسته و حدود 15 دقیقه در آب در حال جوش قرار دهید. سپس آنها را در محلی خنگ نگهداری کنید