🔸1- فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
🔸2-مخلوط براونی را بر اساس دستور پخت درج شده روی پاکتش، درست کنید. سپس به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه آن را بپزید.
🔸3-در این فاصله، پنیر خامه ای را به همراه شکر هم بزنید تا کاملا نرم و یکدست شوند.
🔸4- تخم مرغ هم زده و وانیل را بیفزایید و هم بزنید تا کاملا نرم شوند.
🔸5- براونی را از فر خارج کرده و کنار بگذارید. دمای فر را روی ۱۶۵ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
🔸6-مخلوط چیزکیک را روی براونی بریزید و به مدت ۵۰ دقیقه در فر بپزید.
🔸7-چیزکیک را از فر خارج کرده و به مدت ۴ ساعت در یخچال بگذارید.
🔸8-خامه چرب را درون مایکروفر یا روی حرارت غیرمستقیم گرم کنید.
🔸9- چیپس های شکلات را درون خامه بریزید و هم بزنید تا شکلات ها، آب شده و یکدست شوند.
🔸10-گاناش را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه کنار بگذارید.
🔸11- چیزکیک را روی توری فلزی درون سینی قرار دهید، سپس شکلات را روی آن بریزید.
🔸12-چیزکیک شکلاتی را ۳۰ دقیقه درون یخچال بگذارید تا شکلاتِ روی آن سفت شود.
🔸13-چیزکیک آماده سرو است