بستن

آشپزی

طرز تهیه املت فنجانی

  • بازدید: 588
املت فنجانی

املت فنجانی

املت فنجانی

  1. مواد لازم:

    مارچوبه 2 ساقه
    ژامبون گوشت 2 ورقه
    گوجه فرنگی درشت و سفت 1 عدد
    تخم مرغ 1 عدد
    پنیر صبحانه 50 گرم
    روغن به مقدار لازم
    نمک به مقدار لازم
    فلفل به مقدار لازم


    طرز تهیه:

    ژامبون‌ و مارچوبه را به صورت مکعبی شکل خرد کنید به‌طوری که داخل گوجه‌فرنگی جا شوند.
    فر را در دمای 220 درجه سانتی‌گراد گرم می‌کنیم.
    سطح سینی فر را کمی با روغن چرب می‌کنیم.
    قسمت بالای گوجه‌فرنگی را برش زده و به آرامی محتویات و دانه‌ها را خارج می‌کنیم؛ سپس داخل پیمانه گوجه‌فرنگی را به کمی نمک آغشته می‌کنیم.
    سپس برای 5 دقیقه در فر قرار می‌دهیم تا کمی گوجه نرم شود.
    سپس از فر خارج کرده ژامبون، مارچوبه و پنیر خردشده راداخل گوجه‌فرنگی ریخته و تخم‌مرغ را شکسته و داخل گوجه‌فرنگی می‌ریزیم. و کمی فلفل روی آن می‌پاشیم.
    گوجه‌فرنگی پر شده را دوباره داخل فر قرار می‌دهیم تا زمانی که تخم‌مرغ بپزد. بسته به دما و حرارت فر شما و اینکه دوست دارید تخم‌مرغتان چقدر سفت باشد این زمان حدودا 20 تا 30 دقیقه طول می‌کشد.


    منبع: پارسه گرد