بستن

آشپزی

طرز تهیه ساندویچی مناسب پذیرایی از مادر در روز مادر

  • بازدید: 103
ساندویچی مناسب پذیرایی از مادر در روز مادر

ساندویچی مناسب پذیرایی از مادر در روز مادر

ساندویچی مناسب پذیرایی از مادر در روز مادر

  1. زمان لازم :

    20 دقیقه


    مواد لازم :

    باگت یا نان ساندویچی یک نصفه نان
    ماهی سالمون بدون استخوان 1 عدد
    گوجه فرنگی کوچک 2 عدد
    خیار شور 1 عدد
    هویج درشت رنده شده مقداری
    ادویه جات ترش و تند (در صورت دلخواه ) مقداری


    طرز تهیه :

    1 - در ابتدا یک نصفه رول ساندویچ را تهیه کرده و برای این کار بهتر است یک نان سالم را از وسط با چاقو برش بزنید. ماهی را پس از آنکه خوب پخته شد ،ریش ریش کرده و آنها را در نان می ریزیم .
    2 - هویج های رنده شده و خیار شور های برش زده شده و گوجه فرنگی های خرد شده را به محتوای ساندویچ اضافه می کنیم و در صورت تمایل می توانید مقداری ادویه جات تند و یا مقداری سرکه روی سالاد ساندویچ بریزید.


    ارزش غذایی در هر وعده :

    4 گرم چربی اشباع نشده
    575 کیلو کالری بیامجی
    25 گرم چربی اشباع شده
    4 گرم فیبر
    12 گرم شکر
    13 گرم پروتئین
    1094 میلی گرم سدیم
    ارزش روزانه به براساس رژیم غذایی 2000 کالری


    منبع : سیمرغ