زمان لازم :
20 دقیقه
مواد لازم :
باگت یا نان ساندویچی یک نصفه نان
ماهی سالمون بدون استخوان 1 عدد
گوجه فرنگی کوچک 2 عدد
خیار شور 1 عدد
هویج درشت رنده شده مقداری
ادویه جات ترش و تند (در صورت دلخواه ) مقداری
طرز تهیه :
1 - در ابتدا یک نصفه رول ساندویچ را تهیه کرده و برای این کار بهتر است یک نان سالم را از وسط با چاقو برش بزنید. ماهی را پس از آنکه خوب پخته شد ،ریش ریش کرده و آنها را در نان می ریزیم .
2 - هویج های رنده شده و خیار شور های برش زده شده و گوجه فرنگی های خرد شده را به محتوای ساندویچ اضافه می کنیم و در صورت تمایل می توانید مقداری ادویه جات تند و یا مقداری سرکه روی سالاد ساندویچ بریزید.
ارزش غذایی در هر وعده :
4 گرم چربی اشباع نشده
575 کیلو کالری بیامجی
25 گرم چربی اشباع شده
4 گرم فیبر
12 گرم شکر
13 گرم پروتئین
1094 میلی گرم سدیم
ارزش روزانه به براساس رژیم غذایی 2000 کالری
منبع : سیمرغ