بستن

آشپزی

طرز تهیه طرز تهیه سیب زمینی تنوری پنیری

  • بازدید: 67
طرز تهیه سیب زمینی تنوری پنیری

طرز تهیه سیب زمینی تنوری پنیری

طرز تهیه سیب زمینی تنوری پنیری

  1. مواد اولیه : برای 6 نفر

    پودر سیر 1/2 قاشق چای خوری
    پنیر پارمسان 2 قاشق غذاخوری (رنده شده)
    نمک 1/2 قاشق چای خوری
    روغن گیاهی 1 قاشق غذاخوری + 1 قاشق چای خوری
    فلفل سیاه 1/2 قاشق چای خوری
    سیب زمینی 900 گرم (کوچک)
    فلفل قرمز 1/4 قاشق چای خوری



    طرز تهیه :
    فر را روشن کرده، با حرارت 210 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) گرم کنید.
    ظرف پیرکس مخصوص فر را با 1 قاشق چای خوری روغن (یا کمی بیشتر) چرب کنید.
    پنیر پارمسان، نمک، پودر سیر، فلفل قرمز و فلفل سیاه زا با هم در یک کاسه مخلوط کنید.
    سیب زمینی ها را پوست گرفته و از وسط نصف کنید. قسمت برش خورده را با دستمال تمیز خشک کنید تا رطوبتی نداشته باشد. سپس با 1 قاشق غذاخوری روغن در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید تا سیب زمینی ها کاملا پوشیده از روغن شوند.
    مخلوط پنیر را به سیب زمینی ها اضافه کنید و هم بزنید تا سیب زمینی پوشیده شود. سپس سیب زمینی ها را از قسمت برش خورده در ظرف پیرکس بچینید و 15 تا 20 دقیقه در فر بپزید. بعد از فر بیرون آورده و سیب زمینی ها را زیر و رو کنید و 15 تا 20 دقیقه دیگر در فر بگذارید.


    منبع : sooran