مواد لازم برای 3 نفر :
پنیر چدار خرد شده : یك چهارم پیمانه
پنیر پیتزا خرد شده : یك چهارم پیمانه
گوشت چرخ کرده : 500 گرم
پودر سوخاری : 2-3 قاشق غذاخوری
سس باربیکیو یا سس استیک : 2 قاشق غذاخوری
پاپریکا ( پودر فلفل دلمهای قرمز خشک شده ) : نصف تا یك قاشق چایخوری
فلفل سیاه : یك چهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه :
1 - پنیر چدار و پنیر پیتزا را در یک کاسه کوچک مخلوط میکنیم.
2 - به آرامی گوشت، پاپریکا و فلفل و سس را در یک ظرف بزرگ مخلوط میکنیم ورز میدهیم، پودر سوخاری را به خوبی روی آن پخش میکنیم و دوباره ورز میدهیم، در صورتی احساس کردید هنوز گوشت شما آب دار است مقدار کمی دیگر به آن پودر سوخاری اضافه کنید و به مدت دو ساعت در یخچال بگذارید و بعد از آن آنها به شکل 8 تکه گرد نازک دربیاورید.
3 - دو قاشق برآمده از این مخلوط پنیر را در 4 تکه بریزید و از لبه آن به اندازه یك سانتیمتر خالی بگذارید، هر کدام از تکههای باقی مانده را برای روی آن 4 تکه استفاده کنید و پنیرها را بپوشانید. لبههای آنها را چین چین کنید و ببندید.
4 - ماهیتابه گریل را از قبل روی دمای متوسط به بالا گرم میکنیم، یا فر را گرم میکنیم.
5 - برای گریل کردن، مقدار کمی روغن را به آرامی روی ظرف چدنی گریل (ماهیتابه گریل) بریزید، تکه گوشتهای پرشده را با حرارت متوسط به بالا بپزید، حدود 5 دقیقه برای هر سمت به طور میانگین خوب میباشد، (مطمئن شوید که برگرها هنگام پختن فشرده نشوند و ترک آنها باز نشود و پنیرها خارج شوند) در صورتی که از فر استفاده میکنید فر را از قبل گرم کنید و تابه گریل را با کمی روغن چرب نمایید، برای کباب کردن گوشتهای تکه شده را در طبقه دوم با سوم فوقانی فر بگذارید، حدود 4 دقیقه برای هر سمت به طور میانگین خوب میباشد. میتوانید بعد از چرخاندن گوشتها دوباره از سس برای روی گوشتها استفاده نمایید.
منبع : beryooni