مواد لازم
- خمیر پیتزا
- ۱۰۰ گرم کالباس خشک گوشت گاو
- ۶ برش پنیر پروسس فیلا فیلا
- ½ فنجان فلفل دلمه ای زرد
- ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ۱ قاشق چایخوری ادویه ایتالیایی
طرز تهیه
مرحله ۱: فر را از قبل در دمای ۴۰۰ درجه گرم می کنیم
مرحله ۲: خمیرپیتزا را به با وردنه پهن می کنیم( مستطیلی به ابعاد ۴۵* ۳۰ )، سپس به ترتیب برشهای پنیر ،کالباس گوشت و فلفل دلمه ای ها را روی خمیر می چینیم .
مرحله ۳: خمیر را رول می کنیم و روی خمیر را روغن زیتون می مالیم ، سپس ادویه ایتالیایی را روی آن می ریزیم . به مدت ۲۵ دقیقه در فر قرار می دهیم تا زمانی که طلایی رنگ شود
مرحله 4: به مدت ۲۵ دقیقه در فر قرار می دهیم تا زمانی که طلایی رنگ شود ، سپس آن را به اندازه دلخواه برش می دهیم.
منبع:parsilog