بستن

آشپزی

طرز تهیه طرز تهیه پیتزا رولی

  • بازدید: 149
طرز تهیه پیتزا رولی

طرز تهیه پیتزا رولی

طرز تهیه پیتزا رولی

  1. مواد لازم


    - خمیر پیتزا
    - ۱۰۰ گرم کالباس خشک گوشت گاو
    - ۶ برش پنیر پروسس فیلا فیلا
    - ½ فنجان فلفل دلمه ای زرد
    - ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
    - ۱ قاشق چایخوری ادویه ایتالیایی


    طرز تهیه

    مرحله ۱: فر را از قبل در دمای ۴۰۰ درجه گرم می کنیم


    مرحله ۲: خمیرپیتزا را به با وردنه پهن می کنیم( مستطیلی به ابعاد ۴۵* ۳۰ )، سپس به ترتیب برشهای پنیر ،کالباس گوشت و فلفل دلمه ای ها را روی خمیر می چینیم .


    مرحله ۳: خمیر را رول می کنیم و روی خمیر را روغن زیتون می مالیم ، سپس ادویه ایتالیایی را روی آن می ریزیم . به مدت ۲۵ دقیقه در فر قرار می دهیم تا زمانی که طلایی رنگ شود


    مرحله 4: به مدت ۲۵ دقیقه در فر قرار می دهیم تا زمانی که طلایی رنگ شود ، سپس آن را به اندازه دلخواه برش می دهیم.


    منبع:parsilog