بستن

آشپزی

طرز تهیه پاستا با کره قهوه ای و گردو

  • بازدید: 160
پاستا با کره قهوه ای و گردو

پاستا با کره قهوه ای و گردو

پاستا با کره قهوه ای و گردو

  1. مواد لازم:

    ▫️اسپاگتی (یا لینگوئینی) 120 گرم
    ▫️کره (بدون نمک) نصف فنجان
    ▫️سیر (بدون پوست)  1 حبه
    ▫️دانه فلفل قرمز (له شده) 1/4 قاشق چایخوری
    ▫️گردو (نصف شده) نصف فنجان
    ▫️تخم مرغ  2 عدد
    ▫️پنیر پارمزان به مقدار لازم
    ▫️نمک طبق ذائقه
     


    طرز تهیه:

    🔸1. یک قابلمه ی بزرگ آب و نمک را به جوش بیاورید و پاستا را به آن اضافه کنید. طبق دستور روی بسته بپزید.
     
    🔸2. کره را در یک تابه ی بزرگ روی حرارت متوسط آب کنید.

    🔸حبه ی سیر، دانه فلفل قرمز و گردو را اضافه کنید. 6 تا 8 دقیقه تقت دهید تا گردو بو داده شود. 
     
    🔸3. با یک کفگیر گردو ها را در یک کاسه بریزید و حبه ی سیر را دور بریزید.
     
    🔸4. تخم مرغ ها را در کره بشکنید و بپزید تا سفیده ببندد اما زرده ها هنوز شل باشند.
     
    🔸تخم مرغ ها را بیرون بیاورید و در یک بشقاب قرار دهید.
     
    🔸5. پاستای پخته شده را به تابه اضافه کنید و در کره ی قهوه ای هم بزنید.
     
    🔸6. برای سرو کردن روی پاستا یک تخم مرغ، کمی گردو و پنیر پارمزان تازه رنده شده بریزید