مواد لازم:
▫️اسپاگتی (یا لینگوئینی) 120 گرم
▫️کره (بدون نمک) نصف فنجان
▫️سیر (بدون پوست) 1 حبه
▫️دانه فلفل قرمز (له شده) 1/4 قاشق چایخوری
▫️گردو (نصف شده) نصف فنجان
▫️تخم مرغ 2 عدد
▫️پنیر پارمزان به مقدار لازم
▫️نمک طبق ذائقه
طرز تهیه:
🔸1. یک قابلمه ی بزرگ آب و نمک را به جوش بیاورید و پاستا را به آن اضافه کنید. طبق دستور روی بسته بپزید.
🔸2. کره را در یک تابه ی بزرگ روی حرارت متوسط آب کنید.
🔸حبه ی سیر، دانه فلفل قرمز و گردو را اضافه کنید. 6 تا 8 دقیقه تقت دهید تا گردو بو داده شود.
🔸3. با یک کفگیر گردو ها را در یک کاسه بریزید و حبه ی سیر را دور بریزید.
🔸4. تخم مرغ ها را در کره بشکنید و بپزید تا سفیده ببندد اما زرده ها هنوز شل باشند.
🔸تخم مرغ ها را بیرون بیاورید و در یک بشقاب قرار دهید.
🔸5. پاستای پخته شده را به تابه اضافه کنید و در کره ی قهوه ای هم بزنید.
🔸6. برای سرو کردن روی پاستا یک تخم مرغ، کمی گردو و پنیر پارمزان تازه رنده شده بریزید