بستن

آشپزی

طرز تهیه اردور ماست و نعنا

  • بازدید: 165
اردور ماست و نعنا

اردور ماست و نعنا

اردور ماست و نعنا

  1. مواد لازم:

    ▫️ماست خامه ای: 700 گرم
    ▫️نعنا خشک: 1.5 ق س
    ▫️خیار (نگینی خرد شده): 2 عدد
    ▫️بیسکوییت شور (آسیاب شده): 200 گرم
    ▫️کره (ذوب شده): 100 گرم
    ▫️گردو (خرد شده): 50 گرم
    ▫️کشمش پلویی: 30 گرم
    ▫️پورد ژلاتین: 2.5 ساشه
    ▫️شکر: 1 ق چ
    ▫️آب جوش: یک سوم پیمانه
    ▫️نمک: 1 ق چ
     


    طرز تهیه:

    🔸1.    داخل کاسه ای بیسکویت شور (کراکر نمکی) را با کره مخلوط کنید.

    🔸2.    درون 8 عدد قالب مافین را با روکش نایلونی بپوشانید، سپس مخلوط بیسکویت را به طور مساوی درون آن ها بریزید و به وسیله قاشقی فشرده کنید. بعد به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.

    🔸3.    پودر ژلاتین، شکر و آب جوش را با هم مخلوط کنید. سپس آن را روی حرارت غیرمستقیم بخار آب جوش (به روش بن ماری) قرار دهید تا دانه های ژلاتین و شکر حل شود.

    🔸4.    ماست خامه ای (از 2 ساعت قبل در دمای محیط قرار دهید تا سرمای خود را از دست دهد)، خیار، نمک، نعنا، گردو و کشمش را درون ظرفی ریخته و مخلوط کنید.

    🔸5.    ژلاتین آماده شده را به مخلوط ماست افزوده و مخلوط کنید.

    🔸6.    مخلوط مواد را درون قالب ها ریخته و به مدت 4 ساعت داخل یخچال قرار دهید.

    🔸7.    اردور را به وسیله روکش نایلونی از قالب جدا کنید و درون ظرفی قرار دهید. بعد با برگ نعنا و گوجه گیلاسی تزیین کنید