بستن

آشپزی

طرز تهیه رشته پلو

  • بازدید: 120
رشته پلو

رشته پلو

رشته پلو

  1. مواد لازم:

    ▪️3 پيمانه  برنج
    ▪️2 پيمانه رشته پلويي
    ▪️1عدد سيب‌زميني درشت
    ▪️1 پيمانه سويا دانه ريز
    ▪️ 2  /1 1پيمانه كشمش پلويي
    ▪️1 پيمانه گردو خرد شده
    ▪️5 ق س پياز داغ
    ▪️2 /1 ق چ زردچوبه
    ▪️2 /1 ق چ ادويه
    ▪️2 /1 ق چ دارچين
    ▪️ زعفران دم کرده به ميزان لازم
    ▪️کمی روغن و نمک لازم
     


    طرز تهیه:

    🔸1. برنج را از قبل بشویید و با مقداری نمك بخيسانيد. رشته‌هاي پلويي را به اندازه يك بند انگشت خرد كنيد .

    🔸٢.  در قابلمه‌اي مناسب آب را جوش بیاورید و برنج را در آن بريزيد. وقتي دانه برنج آماده و نرم شد رشته‌ها را اضافه كرده و به آرامي هم بزنيد. بعد از يكي دو جوش برنج را آبكشي كنيد. 

    🔸٣.  كف قابلمه روغن ريخته و ته ديگ دلخواه را قرار دهید. برنج و رشته را هم در قابلمه بریزید. كمي آب و روغن روی آن بریزید و دم كنيد. 

    🔸٤.  كشمش‌ها را شسته و با كمي روغن تفت دهيد. مغز گردوها را هم با مقدارخيلي كم روغن تفت دهید و كنار بگذاريد.

    🔸٥.  سويا را خيس كرده و آب آن را كامل بگيريد. بعد با ٢ قاشق پياز داغ تفت دهيد. زردچوبه، ادويه، دارچين وكمي زعفران را همراه ميزان لازم نمك اضافه كنيد.

    🔸٦.  سيب‌زميني را شسته پوست بگيريد و به صورت نگيني ريز خرد كنید يا با قالب به صورت شكوفه‌هاي كوچك قالب بزنيد. بعد از شستن و خشك كردن، در روغن سرخ كنید. سپس آنها را در صافي بريزيد تا روغن اضافي‌شان خارج شود .

    🔸٧.  بعد از دم كشيدن پلو مقداري از آن را با زعفران مخلوط كنيد. نهايتا رشته پلو را در ديس كشيده با پلو زعفراني، سويای تفت داده شده، كشمش، مغز گردو و شكوفه‌هاي سيب‌زميني تزیين كنيد