بستن

آشپزی

طرز تهیه دنده کباب با سس تمبر هندی

  • بازدید: 166
دنده کباب با سس تمبر هندی

دنده کباب با سس تمبر هندی

دنده کباب با سس تمبر هندی

  1. مواد لازم:

    ▪️۲ عدد دنده کوچک
        ▪️۸ حبه سیر
        ▪️۲ عدد فلفل چیلی
        ▪️۱ عدد چوب دارچین
        ▪️۵ حبه سیر
        ▪️۱ قاشق غذاخوری زیره سبز
        ▪️۱ قاشق غذاخوری تخم گشنیز
        ▪️۴ عدد فلفل چیلی خشک
        ▪️۱ عدد برگ بو
        ▪️۱۰ دانه فلفل سیاه
     


    مواد لازم برای سس براق روی دنده:

    ▫️۲ قاشق غذاخوری روغن گیاهی
        ▫️¼ پیمانه پیاز رنده شده
        ▫️۵ سانتی متر زنجبیل تازه
        ▫️نمک و فلفل سیاه
        ▫️نصف قاشق غذاخوری پرک فلفل قرمز
        ▫️⅓ پیمانه عسل
        ▫️⅓ پیمانه تمرهندی
        ▫️⅓ پیمانه شکر قهوه ای
        ▫️نصف پیمانه آب پرتقال
     


    مواد لازم برای سس رایتا:

    ▪️نصف پیمانه ماست یونانی
        ▪️نصف یک عدد خیار
        ▪️نصف قاشق چایخوری زیره سبز
        ▪️آب و پوست رنده شده ی یک عدد لیموترش
        ▪️¼ قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه
     


    مواد لازم برای تزیین:

    ▪️لیموترش
        ▪️گشنیز
     


    طرز تهیه:

    🔸1. فلفل، سیر و زنجبیل را در غذاساز آسیاب کنید. خمیر به دست آمده را روی دنده ها بمالید و روی آن ها را با پلاستیک بپوشانید و به مدت ۲ تا ۴ ساعت کنار بگذارید تا مواد به خرد گوشت بروند.

    🔸2. فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.

    🔸3. ادویه ها را درون تابه کمی تفت دهید تا برشته شوند. سپس آن ها را آسیاب کنید. سپس ادویه آسیاب شده را به همراه نمک و فلفل سیاه روی گوشت بمالید تا همه سطح آن را پوشش دهند.

    🔸4. دنده ها را به مدت ۱۵ دقیقه روی کباب پز کباب کنید.

    🔸5. دمای فر را به ۱۶۰ کاهش داده و گوشت ها را به مدت ۲٫۵ تا ۳ ساعت در فر قرار دهید تا کاملا پخته و برشته شوند.

    🔸6. مواد سس رایتا را با هم مخلوط کرده و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.

    🔸7. در یک قابلمه متوسط، روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید. پیاز و زنجبیل را درون آن تفت دهید. نمک و فلفل، پرک فلفل قرمز، عسل، تمبر هندی، شکر قهوه ای و آب پرتقال را با یکدیگر مخلوط کنید.

    🔸8. آن ها را هم بزنید تا جوشیده و به یک سوم کاهش پیدا کنند.

    🔸9. از این سس روی گوشت مالیده و به همراه سس رایتا سرو کنید.