مواد لازم:
▪️بادمجان کبابی چهار عدد|
▪️ریحان، جعفری، گشنیز و ترخون ساطوری شده روی هم نصف پیمانه|
▪️قارچ اسلایس و بخارپز شده دو پیمانه|
▪️نمک و فلفل سیاه از هر کدام یک قاشق مرباخوری|
▪️روغن زیتون پنج قاشق غذاخوری|
▪️سیاهدانه، گلپر و تخم گشنیز از هر کدام یک قاشق مرباخوری|
▪️فلفل تند خرد شده دو قاشق غذاخوری|
▪️سرکه به میزان لازم.
طرز تهیه:
🔸بادمجانها را به صورت نگینی خرد میکنیم و با دو قاشق روغن زیتون روی شعله ملایم تفت میدهیم. قارچها را نیز با دو قاشق غذاخوری روغن زیتون تفت میدهیم. سیاهدانه، گلپر و تخم گشنیز را بدون روغن تفت داده و آسیاب میکنیم و از این ترکیب یک قاشق چایخوری به بادمجان و قارچ میافزاییم. سپس بقیه مواد را افزوده و در ظرف شیشهای ریخته، در انتها سرکه را به حدی اضافه میکنیم تا مخلوط مواد ترشی غلیظ شود.