بستن

آشپزی

طرز تهیه ترشی قارچ و بادمجان

  • بازدید: 89
ترشی قارچ و بادمجان

ترشی قارچ و بادمجان

ترشی قارچ و بادمجان

  1. مواد لازم:

    ▪️بادمجان کبابی چهار عدد|
    ▪️ریحان، جعفری، گشنیز و ترخون ساطوری شده روی هم نصف پیمانه|
    ▪️قارچ اسلایس و بخارپز شده دو پیمانه|
    ▪️نمک و فلفل سیاه از هر کدام یک قاشق مرباخوری|
    ▪️روغن زیتون پنج قاشق غذاخوری|
    ▪️سیاه‌دانه، گل‌پر و تخم گشنیز از هر کدام یک قاشق مرباخوری|
    ▪️فلفل تند خرد شده دو قاشق غذاخوری|
    ▪️سرکه به میزان لازم.
     


    طرز تهیه:

    🔸بادمجان‌ها را به صورت نگینی خرد می‌کنیم و با دو قاشق روغن زیتون روی شعله ملایم تفت می‌دهیم. قارچ‌ها را نیز با دو قاشق غذاخوری روغن زیتون تفت می‌دهیم. سیاه‌دانه، گل‌پر و تخم گشنیز را بدون روغن تفت داده و آسیاب می‌کنیم و از این ترکیب یک قاشق چایخوری به بادمجان و قارچ می‌افزاییم. سپس بقیه مواد را افزوده و در ظرف شیشه‌ای ریخته، در انتها سرکه را به حدی اضافه می‌کنیم تا مخلوط مواد ترشی غلیظ شود.