بستن

آشپزی

طرز تهیه کروکت ماهی

  • بازدید: 94
کروکت ماهی

کروکت ماهی

کروکت ماهی

  1. مواد لازم:

    ▪️ماهی تن: 300 گرم
    ▪️پنیر گودا (درشت رنده شده): 75 گرم
    ▪️تخم مرغ: 3 عدد
    ▪️سیب زمینی (پخته شده): 150 گرم
    ▪️سیر (رنده شده): 1 حبه
    ▪️جعفری (ساطوری خردشده): 2 ق س
    ▪️پودر گشنیز: 1 ق چ
    ▪️پودر سوخاری: به میزان لازم
    ▪️نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
    ▪️روغن مایع: به میزان لازم
     


    طرز تهیه:

    🔸1- ماهی تن و سیب زمینی را باهم چرخ کنید. سپس سیر، نمک، فلفل سیاه و پودر گشنیز، پنیر گودا، 2 قاشق سوپخوری پودر سوخاری، جعفری و 2 عدد تخم مرغ را به آن اضافه و مخلوط کنید.
     
    🔸2- از مواد به اندازه یک گردو (یا بیشتر) بردارید، سپس آن را گرد کنید و در پودر سوخاری بغلتانید (این کار را تکرار کنید تا مواد تمام شود). بعد به مدت 20 دقیقه در یخچال قرار دهید.
     
    🔸3- بقیه تخم مرغ را همراه با مقداری نمک و فلفل سیاه درون کاسه ای ریخته و هم بزنید.
     
    🔸4- گلوله آماده شده را در تخم مرغ زده شده بغلتانید (تا حدی که به کف دست نچسبد). سپس درون روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ شود.

    🔸•    «تخم مرغ» یک عدد تخم مرغ متوسط 76 کیلو کالری  انرژی دارد و مصرف روزانه یک عدد تخم مرغ، 3 درصد نیاز انرژی یک مرد بالغ و 4 درصد نیاز انرژی یک زن بالغ را تامین می کند و منبع خوبی از ویتامین های گروه ویتامین A  باشد. همچنین ویتامین D و ویتامین E را به مقدار کافی و لازم تامین می کند. تخم مرغ به مقدار خیلی کم کربوهیدرات دارد و نیز فاقد فیبر غذایی است.
     
    🔸•    تخم مرغ حاوی تمامی املاح برای تامین سلامتی فرد است. به خصوص اینکه منبع بسیار خوب ید و فسفر می باشد که ید برای ساخت هورمون تیروییدی و فسفر برای رشد بهتر و سلامتی استخوان های بدن لازم می باشند. در تخم مرغ روی، سلنیم، آهن و کلسیم وجود دارد که روی باعث بهبود زخم، بلوغ و رشد بهتر می شود و عفونت را نیز از بین می برد.