بستن

آشپزی

طرز تهیه کوفته پنیری

  • بازدید: 86
کوفته پنیری

کوفته پنیری

کوفته پنیری

  1. مواد لازم:

    ▪️گوشت (چرخ کرده): 300 گرم
    ▪️پیاز (رنده شده): یک عدد
    ▪️سیر: 3 حبه
    ▪️نمک: به مقدار لازم
    ▪️فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
    ▪️فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم
    ▪️پودر آویشن: به مقدار لازم
    ▪️تخم مرغ: یک عدد
    ▪️آرد سمولینا: یک و یک دوم قاشق سوپ خوری
    ▪️پنیر چدار یا پارمزان (خرد شده): به مقدار لازم
    ▪️روغن: به مقدار لازم
     


    طرز تهیه:

    🔸1. گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، سیر له شده و چاشنی ها را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.
     
    🔸2. تخم مرغ و آرد سمولینا را اضافه و مخلوط کنید. مواد را به خوبی ورز دهید و حدود نیم ساعت لای یک ساعت در مجاور دمای محیط قرار دهید.
     
    🔸3. سپس گلوله های کوچکی به اندازه گردو از مخلوط گوشت جدا کنید و یک برش کوچک پنیر چدار یا پارمزان (به اندازه یک حبه قند) را در وسط آنها فرو کنید و شکل دهید.
     
    🔸4. کف ظرف فر را با روغن چرب کرده و کوفته ها را در آن بچینید و در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتیگراد (325 درجه فارنهایت) قرار دهید تا برشته شوند. سپس سرو کنید