بستن

آشپزی

طرز تهیه ماهی سالمون با رویه خردل

  • بازدید: 91
ماهی سالمون با رویه خردل

ماهی سالمون با رویه خردل

ماهی سالمون با رویه خردل

  1. مواد لازم:

    ▫️روغن زیتون  ۱ قاشق غذاخوری    
    ▫️موسیر  ۱ عدد بزرگ    
    ▫️سرکه قرمز  ۱/۴ پیمانه    
    ▫️سس خردل  ۱/۴ پیمانه    
    ▫️شکر قهوه ای  ۱/۴ پیمانه    
    ▫️نمک  به میزان لازم    
    ▫️فلفل سیاه  به میزان لازم    
    ▫️ماهی سالمون  ۱ تکه    
    ▫️شاهی  ۱ مشت   
    ▫️لیمو ۱ عدد 
     


    طرز تهیه:

    🔸1-گریل فر را روشن کنید(اگر دستگاه باربیکیو دارید از آن هم می توانید استفاده کنید).

    🔸2-در قابلمه ی کوچکی، روغن زیتون را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. موسیر را در آن ریخته و برای حدود ۳ دقیقه تا نرم شود، تفت دهید.

    🔸3- سرکه را اضافه کرده و برای ۱ دقیقه حرارت دهید تا کمی از آن تبخیر شود.

    🔸4- سس خردل و شکر قهوه ای را اضافه کنید و برای ۱ دقیقه ی دیگر مواد را هم  بزنید تا با هم ترکیب شوند.

    🔸5-به آن ها کمی نمک و فلفل سیاه بزنید و مواد را از روی حرارت بردارید.

    🔸6-در سینی فر فویل آلومینیومی پهن کرده و فیله های سالمون را روی آن بگذارید. به فیله ها کمی نمک و فلفل سیاه بزنید.

    🔸7-نصف پیمانه از مواد رویه را با قلمو روی فیله ها بمالید. فیله های را برای حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه تا مغز پخت شوند، گریل کنید. بقیه ی مواد رویه را هم در حین پخت روی فیله ها بزنید.

    🔸8- ماهی سالمون را به همراه برگ های شاهی و برش های لیمو سرو کنید.

    🔴نکاتی در رابطه با تهیه ی ماهی سالمون با رویه خردل🔻🚨

    ♦️1- موسیر را پوست گرفته و ریز خرد کنید.

    ♦️2- از یک تکه فیله ی سالمون به وزن تقریبا ۱۴۰۰ گرم استفاده کنید. پوست آن را جدا کرده و آن را به ۸ قسمت تقسیم کنید.

    ♦️3- تقریبا به ۳۵۰ گرم شاهی نیاز دارید. ساقه های کلفت آن ها را جدا کنید.

    ♦️4- لیمو را قاچ کنید