مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:
▪️3 پيمانه برنج
▪️3 پيمانه سبزي پلويي خرد شده
▪️2 حبه سير ريز خرد شده
▪️1 ق چ رنده پوست پرتقال
▪️6-4 برش پنيرهالومي (براي هر نفر يك برش)
▪️آرد سوخاري به ميزان لازم
▪️2 ق س آبليمو
▪️1 عدد پياز متوسط رنده شده
▪️روغن به ميزان لازم
▪️1 ق چ زردچوبه
▪️1 ق چ ادويه
▪️1 ق چ فلفل قرمز
▪️زعفران دم کرده به میزان لازم
▪️نمك به ميزان لازم
طرز تهیه:
🔸1. برنج را بشویید و همراه نمك خيس كنيد. سبزي پلو را خيلي ريز خرد كنيد و كنار بگذاريد. سير را هم كاملا ريز خرد و با سبزي مخلوط كنيد. در قابلمهاي مناسب آب جوش بیاورید و برنج را اضافه كنيد. بعد از ١٢-١٠ دقيقه كه برنج جوشيد ،آن را آبكش كنید. حالا سبزي و رنده پوست پرتقال را به برنج آبكش شده اضافه و به آرامي مخلوط كنيد.
🔸2.كف قابلمه روغن بریزید و تهديگ دلخواه را قراردهید. مخلوط برنج با سبزي و سير را روي آن ريخته و غذا را دم كنيد. در ظرفي پياز رنده شده و آبليمو را مخلوط كنید. برشهاي هالومي را هم در این مخلوط قرار دهيد و خوب با مواد آغشته كنيد تا طعمدار شوند.
🔸3. در ظرفي دیگر آرد سوخاري، زردچوبه، ادويه، فلفل و نمك را مخلوط كرده و برشهاي هالومي طعمدارشده را در آن بغلتانيد و سپس در روغن سرخ كنيد. بعد از دم كشيدن پلو مقداري از آن را با زعفران مخلوط كرده و براي تزیين استفاده كنيد. سبزي پلوی دم كشيده و آماده را در ديس كشيده با پلو زعفراني تزیين كنید و همراه هالوميهاي سرخ شده سرو كنيد .
⚫️از کجا بخریم؟
⚪️ پنیر هالومی را از فروشگاه های عرضه مواد گیاهی تهیه کنید