بستن

آشپزی

طرز تهیه بیسکویت فنجانی گوشتی

  • بازدید: 83
بیسکویت فنجانی گوشتی

بیسکویت فنجانی گوشتی

بیسکویت فنجانی گوشتی

  1. مواد اولیه : برای 8 نفر

    گوشت چرخ کرده 450 گرم
    سس اسپاگتی 400 گرم
    خمیر هلالی شکل 450 گرم
    پنیر چدار 115 گرم


    طرز تهیه:

    داخل یک قابلمه بزرگ، گوشت را روی حرارت متوسط بپزید و بعد با سس اسپاگتی مخلوط کنید و آن را روی حرارت متوسط به مدت 5 الی 10 دقیقه بپزید تا بدینوسیله گرم هم بشوند.
    خمیر ها را داخل قالب های مافین فشار دهید و دو قاشق غذاخوری از مخلوط گوشت را در وسط هر کدام بریزید.
    حال به مدت 15 الی 17 دقیقه داخل فر با دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) قرار دهید تا برشته شود. پنیر را روی آن پخش کنید و به مدت 3 دقیقه دیگر بپزید تا پنیر آب شود.


    منبع: سوران