بستن

آشپزی

طرز تهیه آش بلغور

  • بازدید: 205
آش بلغور

آش بلغور

آش بلغور

  1. مواد لازم:

    ▫️ﺳﯿﺐ ﺯﻣﯿﻨﯽ : 1 ﻋﺪﺩ ﻣﺘﻮﺳﻂ
    ▫️ﮔﻮﺟﻪ فرنگی : 1 ﻋﺪﺩ
    ▫️ﺑﻠﻐﻮﺭ : 2 پیمانه
    ▫️ﻟﻮﺑﯿﺎ ﻗﺮﻣﺰ ﭘﺨﺘﻪ : 1 پیمانه
    ▫️عدس:1 پیمانه
    ▫️ﭘﯿﺎﺯ : 1 ﻋﺪﺩ
    ▫️ﺭﺏ ﮔﻮﺟﻪ : 1 ﻕ ﻍ
    ▫️ﻧﻌﻨﺎﻉ ﺧﺸﮏ : 1 ﻕ ﻍ
    ▫️زعفران دم کرده 1ق غ
    ▫️آلو خشک  نصف پیمانه 
    ▫️ﻧﻤﮏ ، ﻓﻠﻔﻞ ﻭ ﺯﺭﺩﭼﻮﺑﻪ
     


    طرز تهیه:

    🔸ﺑﻠﻐﻮﺭ و عدس ﺭﻭ ﻧﯿﻢ ﺳﺎﻋﺖ ﻗﺒﻞ ﺧﯿﺲ ﮐﻨﯿﻦ . ﺳﯿﺐ ﺯﻣﯿﻨﯽ ﺭﻭ ﻧﮕﯿﻨﯽ ﺧﺮﺩ ﮐﻨﯿﻦ ﻭ ﺑﺬﺍﺭﯾﻦ ﮐﻨﺎﺭ ﺗﺎ ﺑﻌﺪ .
    ﭘﯿﺎﺯ ﺭﻭ ﺧﻼﻝ ﮐﻨﯿﻦ ﻭ ﺳﺮﺥ ﮐﻨﯿﻦ . ﻧﻤﮏ ، ﻓﻠﻔﻞ ، ﺯﺭﺩﭼﻮﺑﻪ ﺭﻭ ﻫﻢ ﺑﺮﯾﺰﯾﻦ ﻭ ﺗﻔﺖ ﺑﺪﯾﻦ . ﺭﺏ ﮔﻮﺟﻪ ﻫﻢ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﻦ ﻭ ﺑﺎﺯﻡ ﺗﻔﺖ ﺑﺪﯾﻦ تا خامیش گرفته بشه ک خوشرنگتر بشه .

    🔸ﺑﻠﻐﻮﺭ و عدسﺭﻭ ﺑﺎ ﮐﻤﯽ ﺁﺏ و آب مرغ(من آب پای مرغ استفاده میکنم)ﺑﻪ ﺑﻘﯿﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﻦ . 
    ﯾﮑﯽ ﺩﻭ ﺟﻮﺵ ﮐﻪ ﺯﺩ ، ﺳﯿﺐ ﺯﻣﯿﻨﯽ و آلو هارو  ﺭﻭ ﻫﻢ ﺑﺮﯾﺰﯾﻦ ﻭ ﺑﺬﺍﺭﯾﻦ ﺑﺎ ﺩﺭ ﺑﺴﺘﻪ ﻭ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﻣﻼﯾﻢ ﺳﯿﺐ ﺯﻣﯿﻨﯽ ﻧﺮﻡ ﺑﺸﻪ . ﺍﮔﻪ ﺁﺑﺶ ﮐﻢ ﺑﻮﺩ ﺁﺏ ﺟﻮﺵ ﺑﺮﯾﺰﯾن. ﻣﻮﺍﻇﺐ ﺑﺎﺷﯿﻦ ﺗﻪ ﻧﮕﯿﺮﻩ
    ﺳﯿﺐ ﺯﻣﯿﻨﯽ ﮐﻪ ﭘﺨﺘﻪ ﺷﺪ ﻟﻮﺑﯿﺎ ﻗﺮﻣﺰ ﭘﺨﺘﻪ ﺭﻭ ﻫﻢ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﻦ

    🔸ﻣﻮﺍﺩ ﮐﻪ ﭘﺨﺘﻪ ﺷﺪ زعفرانو ﻧﻌﻨﺎﻉ ﺧﺸﮏ و یک ق روغن حیوانی(البته اگه دوست داشتین) ﺭﻭ ﻫﻢ ﺑﺮﯾﺰﯾﻦ ﻭ ﻫﻢ ﺑﺰﻧﯿﻦ.