مواد لازم:
▫️ﺳﯿﺐ ﺯﻣﯿﻨﯽ : 1 ﻋﺪﺩ ﻣﺘﻮﺳﻂ
▫️ﮔﻮﺟﻪ فرنگی : 1 ﻋﺪﺩ
▫️ﺑﻠﻐﻮﺭ : 2 پیمانه
▫️ﻟﻮﺑﯿﺎ ﻗﺮﻣﺰ ﭘﺨﺘﻪ : 1 پیمانه
▫️عدس:1 پیمانه
▫️ﭘﯿﺎﺯ : 1 ﻋﺪﺩ
▫️ﺭﺏ ﮔﻮﺟﻪ : 1 ﻕ ﻍ
▫️ﻧﻌﻨﺎﻉ ﺧﺸﮏ : 1 ﻕ ﻍ
▫️زعفران دم کرده 1ق غ
▫️آلو خشک نصف پیمانه
▫️ﻧﻤﮏ ، ﻓﻠﻔﻞ ﻭ ﺯﺭﺩﭼﻮﺑﻪ
طرز تهیه:
🔸ﺑﻠﻐﻮﺭ و عدس ﺭﻭ ﻧﯿﻢ ﺳﺎﻋﺖ ﻗﺒﻞ ﺧﯿﺲ ﮐﻨﯿﻦ . ﺳﯿﺐ ﺯﻣﯿﻨﯽ ﺭﻭ ﻧﮕﯿﻨﯽ ﺧﺮﺩ ﮐﻨﯿﻦ ﻭ ﺑﺬﺍﺭﯾﻦ ﮐﻨﺎﺭ ﺗﺎ ﺑﻌﺪ .
ﭘﯿﺎﺯ ﺭﻭ ﺧﻼﻝ ﮐﻨﯿﻦ ﻭ ﺳﺮﺥ ﮐﻨﯿﻦ . ﻧﻤﮏ ، ﻓﻠﻔﻞ ، ﺯﺭﺩﭼﻮﺑﻪ ﺭﻭ ﻫﻢ ﺑﺮﯾﺰﯾﻦ ﻭ ﺗﻔﺖ ﺑﺪﯾﻦ . ﺭﺏ ﮔﻮﺟﻪ ﻫﻢ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﻦ ﻭ ﺑﺎﺯﻡ ﺗﻔﺖ ﺑﺪﯾﻦ تا خامیش گرفته بشه ک خوشرنگتر بشه .
🔸ﺑﻠﻐﻮﺭ و عدسﺭﻭ ﺑﺎ ﮐﻤﯽ ﺁﺏ و آب مرغ(من آب پای مرغ استفاده میکنم)ﺑﻪ ﺑﻘﯿﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﻦ .
ﯾﮑﯽ ﺩﻭ ﺟﻮﺵ ﮐﻪ ﺯﺩ ، ﺳﯿﺐ ﺯﻣﯿﻨﯽ و آلو هارو ﺭﻭ ﻫﻢ ﺑﺮﯾﺰﯾﻦ ﻭ ﺑﺬﺍﺭﯾﻦ ﺑﺎ ﺩﺭ ﺑﺴﺘﻪ ﻭ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﻣﻼﯾﻢ ﺳﯿﺐ ﺯﻣﯿﻨﯽ ﻧﺮﻡ ﺑﺸﻪ . ﺍﮔﻪ ﺁﺑﺶ ﮐﻢ ﺑﻮﺩ ﺁﺏ ﺟﻮﺵ ﺑﺮﯾﺰﯾن. ﻣﻮﺍﻇﺐ ﺑﺎﺷﯿﻦ ﺗﻪ ﻧﮕﯿﺮﻩ
ﺳﯿﺐ ﺯﻣﯿﻨﯽ ﮐﻪ ﭘﺨﺘﻪ ﺷﺪ ﻟﻮﺑﯿﺎ ﻗﺮﻣﺰ ﭘﺨﺘﻪ ﺭﻭ ﻫﻢ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﻦ
🔸ﻣﻮﺍﺩ ﮐﻪ ﭘﺨﺘﻪ ﺷﺪ زعفرانو ﻧﻌﻨﺎﻉ ﺧﺸﮏ و یک ق روغن حیوانی(البته اگه دوست داشتین) ﺭﻭ ﻫﻢ ﺑﺮﯾﺰﯾﻦ ﻭ ﻫﻢ ﺑﺰﻧﯿﻦ.