بستن

آشپزی

طرز تهیه گبولی گوشت

  • بازدید: 157
گبولی گوشت

گبولی گوشت

گبولی گوشت

  1. طرز تهیه:

    🔸گوشت را با مقداري آب، ادويه،نمك،فلفل،زردچوبه ،چوب دارچين مي پزيم. آب گوشت را از صافي رد مي كنيم ميگذاريم تا جوش بيايد و نمك آن را اندازه مي كنيم ، برنج را اضافه كرده ميگذاريم تا آب آن تمام شود. ( سپس كمي كره روي برنج ميگذاريم ) تا برنج دم بكشد.

    🔸پياز را خلال نازك كرده و تفت ميدهيم تا طلايي شود،،، كمي زردچوبه و ليمو خشك ( پودر ليمو عماني ) اضافه ميكنيم و كنار ميگذاريم.
    گوشت را هم در روغن و پياز سرخ ميكنيم ، نخودها را هم كه از قبل پخته ايم را در روغن تفت ميدهيم.

    🔸كشمش را هم در روغن تفت ميدهيم ، سيب زميني را هم به شكل نگيني سرخ ميكنيم. 
    سپس نخود+پياز سرخ شده+كشمش و سيب زميني ها را مخلوط كرده و به همراه گوشت روي برنج ميريزيم. 

    🔸پودر هل و فلفل سياه (نيم كوب ) و پودر دارچين را روي آن مي پاشيم.