مواد لازم برای تهیه خمیر:
▫️تخم مرغ ۴ عدد
▫️ماست ۱ لیوان
▫️آرد الک شده ۲ لیوان
▫️روغن ۱/۲ لیوان
▫️بکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری
▫️نمک و فلفل به مقدار لازم
مواد میانی لازم:
▪️پیاز درشت ۱ عدد
▪️گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
▪️قارچ به مقدار لازم
▪️فلفل دلمه ۱ عدد
▪️رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری
▪️پنیر پیتزا به مقدار لازم
▪️فلفل و نمک و ادویه به مقدار لازم
طرز تهیه:
🔸تخم مرغ را با نمک و فلفل و روغن با همزن خوب بزنید .سپس ماست و بیکینگ پودر رو اضافه کنید و مخلوط کنید .و در نهایت آرد الک شده رو کم کم اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
🔴طرز تهیه مواد میانی🔻
🔸پیاز رو نگینی خرد کرده و تفت دهید.گوشت را اضافه کرده و زردچوبه بزنید.آب گوشت که گرفته شد رب گوجه را اضافه کنید و نمک و ادویه بزنید.فلفل دلمه و قارچ را هم اضافه کنید و خوب تفت دهید(مثل مواد ماکارونی)
کف یه قالب متوسط رو کاغذ روغنی بذارید و دیواره رو چرب کنید نصف خمیر رو بریزید
مواد روبه آرومی روی خمیر پهن کنید و روی اون نصف پنیر رو بریزید .بقیه خمیر را هم به آرامی روی مواد بریزید و صاف کنید بقیه پنیر را هم روی کیک میریزیم.
🔸فر ر از قبل گرم کردیم.مواد رو به مدت 45 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد داخل فر میذاریم تا خمیر خوب بپزه و تا حدودی پف بکنه .میتونید چند دقیقه گریل فر رو هم درپایان روشن کنید تا پنیر برشته شود
اجازه بدید دمای کیک کمی پایین بیاد و اونو به ظرفتون انتقال بدید.
🔸من از این دستور استفاده كردم.
دوستان میتونین کیک گوشت رو درقالبهای تک نفره درست کنین و به شکل فینگر فود سرو کنید.