بستن

آشپزی

طرز تهیه کیک گوشت

  • بازدید: 198
کیک گوشت

کیک گوشت

کیک گوشت

  1. مواد لازم برای تهیه خمیر:

    ▫️تخم مرغ ۴ عدد
    ▫️ماست ۱ لیوان
    ▫️آرد الک شده ۲ لیوان
    ▫️روغن ۱/۲ لیوان
    ▫️بکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری
    ▫️نمک و فلفل به مقدار لازم
     


    مواد میانی لازم:

    ▪️پیاز درشت ۱ عدد
    ▪️گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
    ▪️قارچ به مقدار لازم
    ▪️فلفل دلمه ۱ عدد
    ▪️رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری
    ▪️پنیر پیتزا به مقدار لازم
    ▪️فلفل و نمک و ادویه به مقدار لازم
     


    طرز تهیه:

    🔸تخم مرغ را با نمک و فلفل و روغن با همزن خوب بزنید .سپس ماست و بیکینگ پودر رو اضافه کنید و مخلوط کنید .و در نهایت آرد الک شده رو کم کم اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

    🔴طرز تهیه مواد میانی🔻

    🔸پیاز رو نگینی خرد کرده و تفت دهید.گوشت را اضافه کرده و زردچوبه بزنید.آب گوشت که گرفته شد رب گوجه را اضافه کنید و نمک و ادویه بزنید.فلفل دلمه و قارچ را هم اضافه کنید و خوب تفت دهید(مثل مواد ماکارونی)
    کف یه قالب متوسط رو کاغذ روغنی بذارید و دیواره رو چرب کنید نصف خمیر رو بریزید
    مواد روبه آرومی روی خمیر پهن کنید و روی اون نصف پنیر رو بریزید .بقیه خمیر را هم به آرامی روی مواد بریزید و صاف کنید بقیه پنیر را هم روی کیک میریزیم.

    🔸فر ر از قبل گرم کردیم.مواد رو به مدت 45 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد داخل فر میذاریم تا خمیر خوب بپزه و تا حدودی پف بکنه .میتونید چند دقیقه گریل فر رو هم درپایان روشن کنید تا پنیر برشته شود
    اجازه بدید دمای کیک کمی پایین بیاد و اونو به ظرفتون انتقال بدید. 

    🔸من از این دستور استفاده كردم.
    دوستان میتونین کیک گوشت رو درقالبهای تک نفره درست کنین و به شکل فینگر فود سرو کنید.