بستن

آشپزی

طرز تهیه سوپ آب تره

  • بازدید: 95
سوپ آب تره

سوپ آب تره

سوپ آب تره

  1. مواد لازم برای 5 نفر:


    آب تره (خرد شده و با ساقه)  ۶ فنجان
    آب   ۶ فنجان
    سیب زمینی (پوست کنده و خرد شده)   ۵۰۰ گرم
    نمک و فلفل    به مقدار لازم
    آب مرغ   ۱ فنجان
    پیاز (خرد شده)  ۲ فنجان
    کره   ۳ قاشق غذا خوری
    خامه ترش  (هم زده)  ۶ قاشق غذا خوری
     


    طرز تهیه:

    ۱-  داخل یک قابلمه ی بزرگ کره رو انقدر حرارت بدین تا حالت کف کرده به خودش بگیره، بعد پیاز ها رو داخل قابلمه با حرارت ملایم برای مدت 5 دقیقه بپزید تا کاملا نرم بشن. 

    ۲- وقتی پیازها دارن پخته میشن بهشون نمک اضافه کنید. سیب زمینی ها، آب و عصاره ی مرغ رو به بقیه ی مواد اضافه کنید و اونا رو توی قابلمه بجوشونید. بعد شعله رو کم کنید، در قابلمه رو بزارید و برای حدود 30 دقیقه تا وقتی سیب زمینی ها نرم بشن بزارین بپزن. 

    ۳- آب تره ها رو به قابلمه اضافه کنید. خوب هم بزنید و بزارید 2 دقیقه بپزن. شعله رو خاموش کنید، مواد داخل قابلمه رو با هم زن برقی انقدر هم بزنید تا اونا رو به حالت پوره دربیارین.

    ۴- اگه همزن برقی ندارین میتونید مواد رو چند قسمت کنید و هر قسمت رو به نوبت داخل مخلوط کن بریزید و بعد اونا رو به یه قابلمه ی دیگه منتقل کنید. وقتی یه مایع داغ رو توی مخلوط کن می ریزین حواستون باشه حتما یک سوم حجم مخلوط کن رو خالی بزارید و موقع مخلوط کردن درش رو محکم نگه دارین. 

    ۵- نمک و فلفل رو برای مزه دار کردن سوپ به مخلوط اضافه کنید. می تونید خامه ی ترش رو توی قابلمه و تو کل سوپ بریزید و هم بزنید یا این که مقداری خمیر ترش رو روی سوپ تو بشقاب هر نفر بریزین.