بستن

آشپزی

طرز تهیه اسپاگتی پیتزا

  • بازدید: 85
اسپاگتی پیتزا

اسپاگتی پیتزا

اسپاگتی پیتزا

  1. مواد لازم برای 5 نفر:


    پنیر موزارلا (موتزارلا) خرد شده  ۲ پیمانه
    شیر   ۱/۴ پیمانه
    تخم مرغ   ۱ عدد
    اسپاگتی   ۵۰۰ گرم
    پونه خشک  ۱ قاشق چای خوری
    سس اسپاگتی   ۱ پیمانه
    سیر   ۱ حبه
    نمک   ۱/۴ قاشق چای خوری
    سوسیس پپرونی خرد شده  ۳۰۰ گرم
    ریحان خشک   ۱/۴ قاشق چای خوری
     


    مواد لازم:


    ۱- برای تهیه اسپاگتی پیتزا، ابتدا فر را بر روی درجه 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) تنظیم کنید. 

    ۲- یک قابلمه بزرگ را تا نیمه آب كنید و كمی نمك به آن اضافه نمایید تا به جوش آید و سپس اسپاگتی را اضافه كنید و به مدت 8 تا 10 دقیقه در آب جوش بریزید تا زمانی که خوب پخته شود. سپس آن را آبکش کنید.

    ۳- در کاسه بزرگ تخم مرغ را هم بزنید و شیر، 1/2 فنجان پنیر موتزارلا، نمک و سیر را اضافه كنید و هم بزنید. 

    ۴- سپس این مواد را به اسپاگتی پخته شده اضافه نمایید وخوب مخلوط کنید. 

    ۵- در ظرف فر به میزان مساوی از مواد در ظرف بریزید و به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید. 

    ۶- سپس آن را از فر خارج نمایید و پونه کوهی، ریحان و 1 و 1/2 فنجان باقی مانده پنیر موتزارلا را بر روی آن بپاشید و دوباره به مدت 30 دقیقه در فر قرار دهید. 

    ۷- سپس ظرف را از فر خارج نمایید و آن را برش دهید، اسپاگتی پیتزا را سرو كنید. روی آن سس اسپاگتی بریزد.