بستن

آشپزی

طرز تهیه استیک ماهی با ادویه مخصوص

  • بازدید: 88
استیک ماهی با ادویه مخصوص

استیک ماهی با ادویه مخصوص

استیک ماهی با ادویه مخصوص

  1. مواد لازم برای 5 نفر:

    ماهی فیله شده   ۵۰۰ گرم
    سیر له شده   ۲ حبه
    سس خردل   ۱ قاشق سوپ خوری
    ادویه ماهی   ۱ قاشق چای خوری
    نمک    به مقدار لازم
    روغن زیتون   ۲ قاشق سوپ خوری
    پودر فلفل   ۱ قاشق چای خوری
    آب لیمو ترش   ۲ قاشق سوپ خوری
    روغن زیتون برای سرخ کردن   به مقدار لازم
     


    مواد لازم برای ادویه ماهی:

    دانه تخم گشنیز   ۲ قاشق سوپ خوری
    دانه زیره سبز   ۱ قاشق سوپ خوری
    فلفل قرمز   ۲ عدد
    فلفل سیاه   ۱ قاشق چای خوری
    پودر سیر   ۱ قاشق سوپ خوری
    زردچوبه   ۱ قاشق سوپ خوری
     


    طرز تهیه:


    ۱- در ظرفی سیر له شده، سس خردل، ادویه ماهی، نمک، روغن زیتون، پودر فلفل ترکی و آب لیموترش را خوب مخلوط کنید.

    ۲- فیله های ماهی را به مدت 10 الی 15 دقیقه در این مخلوط قرار دهید یا با این سس فیله های ماهی را آغشته کنید. 

    ۳- تابه‌ای چدنی را روی حرارت قرار دهید و کمی روغن زیتون درون تابه بریزید و سپس فیله های ماهی را به مدت 5 الی 7 دقیقه در آن سرخ کنید. 

    ۴- همراه سبزیجات دلخواه آن را سرو کنید.
    ۵- طرز تهیه ادویه ماهی :

    ۶- دانه تخم گشنیز، زیره، فلفل قرمز و سیاه را درون تابه به مدت 30 تا 40 ثانیه روی حرارت مستقیم تفت دهید.

    ۷- تابه را از روی حرارت بردارید و پودر سیر و زردچوبه را به مواد اضافه کنید. 

    ۸- مواد را درون دستگاه آسیاب پودر و مصرف کنید.