بستن

آشپزی

طرز تهیه کیش لورن

  • بازدید: 294
کیش لورن

کیش لورن

کیش لورن

  1. مواد لازم برای خمیر :

    ▪️آرد 300 گرم
    ▪️کره 100 گرم
    ▪️تخم مرغ کامل 1 عدد
    ▪️آب سرد 3 قاشق س
    ▪️روغن مایع 100 میلی لیتر
    ▪️نمک 4/1 قاشق چ
    ▪️ماست 2 قاشق س.
     


    مواد لازم برای داخل کیش:


    ▫️ژامبون مرغ يا سينه مرغ آبپز ٤٠٠ گرم
    ▫️پنیر پيتزا يك پيمانه
    ▫️پنیر خامه ای 150 گرم
    ▫️تخم مرغ 3 عدد
    ▫️خامه 200 میلی لیتر
    ▫️جعفری خرد شده به میزان لازم
    ▫️نمک و فلفل سیاه
     


    طرز تهیه:

    🔸کره را تکه تکه میان آرد گذاشته و با نوک انگشتان کره را به خورد آرد می دهیم .
    در ظرفی دیگر تخم مرغ، آب، روغن مایع، ماست و نمک را با هم مخلوط کرده و با همزن دستی به هم می زنیم تا یکدست شود.

    🔸مایع را به مواد آرد اضافه کرده و همه را با هم شروع به خمیر کردن می کنیم. کمی ورز می دهیم تا خمیر را به صورت یک گلوله منسجم شود. سپس روی خمیر را با یک دستمال پارچه ای پوشانده و حدود یک ساعت در محیط آشپزخانه استراحت میدهیم تا به حالت مطلوب برسد.

    🔸خمیر را داخل قالب پهن کرده و سطح خمیر را با چنگال سوراخهایی ایجاد می کنیم تا خمیر در فر پف نکند. سپس قالب را روی پنجره وسط فر که از قبل با حرارت 180 درجه سانیتگراد گرم کرده ایم

    🔸به مدت 10 دقیقه می پزیم و از فر خارج می کنیم. سپس ژامبون ها را خرد کرده، پنیر خامه ای را روی خمیر می مالیم و ژامبون ها را روی آن پخش می کنیم.

    🔸در ظرفی جداگانه تخم مرغ ها، خامه، نمک و فلفل را توسط همزن دستی آنقدر می زنیم تا صاف و یکدست شود. مخلوط حاصل را روی خمیر و ژامبون می ریزیم سپس پنير را روي ان ريخته،به مدت 45دقیقه تا یک ساعت داخل فر که از قبل گرم کرده ایم می پزیم.
    .
    🔸اگر از مرغ استفاده كرديد،مرغ ابپز را خرد كرده،با يك عدد پياز در روغن كم،تفت داده و صدگرم قارچ نيز به ان اضافه كنيد.