🔸کره را تکه تکه میان آرد گذاشته و با نوک انگشتان کره را به خورد آرد می دهیم .
در ظرفی دیگر تخم مرغ، آب، روغن مایع، ماست و نمک را با هم مخلوط کرده و با همزن دستی به هم می زنیم تا یکدست شود.
🔸مایع را به مواد آرد اضافه کرده و همه را با هم شروع به خمیر کردن می کنیم. کمی ورز می دهیم تا خمیر را به صورت یک گلوله منسجم شود. سپس روی خمیر را با یک دستمال پارچه ای پوشانده و حدود یک ساعت در محیط آشپزخانه استراحت میدهیم تا به حالت مطلوب برسد.
🔸خمیر را داخل قالب پهن کرده و سطح خمیر را با چنگال سوراخهایی ایجاد می کنیم تا خمیر در فر پف نکند. سپس قالب را روی پنجره وسط فر که از قبل با حرارت 180 درجه سانیتگراد گرم کرده ایم
🔸به مدت 10 دقیقه می پزیم و از فر خارج می کنیم. سپس ژامبون ها را خرد کرده، پنیر خامه ای را روی خمیر می مالیم و ژامبون ها را روی آن پخش می کنیم.
🔸در ظرفی جداگانه تخم مرغ ها، خامه، نمک و فلفل را توسط همزن دستی آنقدر می زنیم تا صاف و یکدست شود. مخلوط حاصل را روی خمیر و ژامبون می ریزیم سپس پنير را روي ان ريخته،به مدت 45دقیقه تا یک ساعت داخل فر که از قبل گرم کرده ایم می پزیم.
.
🔸اگر از مرغ استفاده كرديد،مرغ ابپز را خرد كرده،با يك عدد پياز در روغن كم،تفت داده و صدگرم قارچ نيز به ان اضافه كنيد.