مواد لازم برای ۳-۴ نفر:
جگر و دل و قلوه نیم کیلو
پیاز بزرگ ۱ عدد
روغن ۵-۶ قاشق غذاخوری
رب انار ۲ قاشق غذاخوری
پودر لیمو عمانی ۱,۵ قاشق چایخوری
پودر زیره سیاه ۱ قاشق چایخوری
دارچین ۱/۳ قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز ( در صورت تمایل ) ۱/۲ قاشق چایخوری
سیر ۳ تا ۴ حبه
نمک و فلفل به مقدار لازم
آب لیمو ترش تازه به مقدار لازم
طرز تهیه:
جگر رو خوب بشورید و به تیکه های کوچیک برش بزنید.
پیاز رو خلالی خرد کنید و در روغن تفت بدید تا رنگش طلایی و سبک بشه.
سیر رو رنده کنید و اضافه کنید و تفت بدید.
جگر خرد شده رو اضافه کنید و تفت بدید تا رنگش تغییر کنه. حدود ۱۰ دقیقه جگر رو بذارید بپزه. در قابلمه بسته باشه.
وقتی جگر سرخ شد، پودر لیمو عمانی، پودر زیره، دارچین، پودر فلفل قرمز و نمک رو اضافه کنید و تفت بدید.
رب انار رو اضافه کنید و هم بزنید.
بذارید حدود ۵ الی ۱۰ دقیقه دیگه روی حرارت بمونه تا جا بیفته و طعم مواد به خورد هم بره.
در آخر اگه تمایل دارید آب لیموی تازه روی خوراک بریزید و سرو کنید.
نوش جان.
منبع : sarashpazbashi