بستن

آشپزی

طرز تهیه مثلث پنیری

  • بازدید: 666
مثلث پنیری

مثلث پنیری

مثلث پنیری

  1. مواد لازم برای ۳ الی ۴ نفر:


    خمیر هزار لا ( یک قطعه مربعی )
    پنیر چدار ۲ قاشق غذاخوری رنده شده
    پنیر پارمزان ۲ قاشق غذاخوری
    پنیر موتزارلا ۲ قاشق غذاخوری رنده شده
    تخم مرغ ۱ عدد


    طرز تهیه:

    خمیر هزار لا رو اگه تو فریزر نگه داری میکنید، حدود ۲۰ دقیقه قبل از فریزر در بیارید تا نرم بشه.
    خمیر رو باز کنید و به اندازه ای که لازم دارید ازش ببرید.
    با وردنه فقط در حدیکه صاف بشه روی خمیر بکشید. این خمیرها آماده ی مصرفند، لازم نیست با وردنه پهن بشن.
    سپس با چاقو خمیر رو مربعی تقسیم کنید.
    پنیر ها رو رنده یا ریز خرد کنید و مخلوط کنید.
    از مخلوط پنیرها در یک گوشه ی هر کدوم از مربع ها قرار بدید.
    گوشه ی دیگه ی خمیر رو روی پنیرها تا بزنید.
    با دستتون اضلاع مثلث رو روی هم فشار بدید تا بسته بشن.
    همه ی مثلث ها رو به همین ترتیب آماده کنید و در ظرفی که چرب کردید قرار بدید.
    تخم مرغ رو هم بزنید و با برس روی مثلث های پنیری بکشید.
    مثلث ها رو در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار بدید تا وقتی که روشون طلایی بشه و پف کنن. زمان پخت با توجه به فر ممکنه متفاوت باشه.
    پیش غذای فوق العاده خوشمزه ایه. امیدوارم خوشتون بیاد.


    منبع : sarashpazbashi