مواد لازم برای ۳ الی ۴ نفر:
خمیر هزار لا ( یک قطعه مربعی )
پنیر چدار ۲ قاشق غذاخوری رنده شده
پنیر پارمزان ۲ قاشق غذاخوری
پنیر موتزارلا ۲ قاشق غذاخوری رنده شده
تخم مرغ ۱ عدد
طرز تهیه:
خمیر هزار لا رو اگه تو فریزر نگه داری میکنید، حدود ۲۰ دقیقه قبل از فریزر در بیارید تا نرم بشه.
خمیر رو باز کنید و به اندازه ای که لازم دارید ازش ببرید.
با وردنه فقط در حدیکه صاف بشه روی خمیر بکشید. این خمیرها آماده ی مصرفند، لازم نیست با وردنه پهن بشن.
سپس با چاقو خمیر رو مربعی تقسیم کنید.
پنیر ها رو رنده یا ریز خرد کنید و مخلوط کنید.
از مخلوط پنیرها در یک گوشه ی هر کدوم از مربع ها قرار بدید.
گوشه ی دیگه ی خمیر رو روی پنیرها تا بزنید.
با دستتون اضلاع مثلث رو روی هم فشار بدید تا بسته بشن.
همه ی مثلث ها رو به همین ترتیب آماده کنید و در ظرفی که چرب کردید قرار بدید.
تخم مرغ رو هم بزنید و با برس روی مثلث های پنیری بکشید.
مثلث ها رو در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار بدید تا وقتی که روشون طلایی بشه و پف کنن. زمان پخت با توجه به فر ممکنه متفاوت باشه.
پیش غذای فوق العاده خوشمزه ایه. امیدوارم خوشتون بیاد.
منبع : sarashpazbashi