بستن

آشپزی

طرز تهیه بیف استراگانف

  • بازدید: 559
بیف استراگانف

بیف استراگانف

بیف استراگانف

  1. مواد اولیه :

    ۵۰۰ گرم گوشت گاو خرد شده در قطعات كوچك
    ۱ عدد پياز متوسط
    ۱ قاشق سوپ‌خوري كره
    ۱ قاشق سوپ‌خوري روغن
    ۲۵۰ گرم قارچ
    ۱ قاشق سوپ‌خوري جعفري خرد شده
    ۲۰۰ گرم سيب زميني سرخ كرده


    مواد لازم براي سس:

    ۲ قاشق سوپخوري كره
    ۳ قاشق سوپخوري خامه پرچرب
    ۲ قاشق سوپخوري آرد سفيد
    سه چهارم پيمانه شير
    نمك
    فلفل


    طرز تهیه :

    قارچ ها را خرد كرده و با مقداري نمك در كره سرخ كنيد تا طلايي رنگ شود.
    همزمان پياز خرد شده را هم در ماهي‌تابه ديگري سرخ كنيد.
    گوشت خرد شده را به پياز افزوده و به مدت ۲ دقيقه سرخ كنيد.
    مقداري آب، نمك و فلفل به تابه اضافه كنيد و بگذاريد تا گوشت به مدت ۴۵ دقيقه كاملاً بپزد و كمي حرارت را نيز زياد كنيد.
    براي آماده كردن سس، در يك تابه ديگر، كره را آب كرده و آرد را اضافه كنيد و سپس مخلوط كنيد تا روان شود. سپس شير، نمك و فلفل را اضافه كنيد و حرارت را بالا برده تا بجوش بيايد. بعد از يك دقيقه تابه را از روي گاز برداريد و خامه را اضافه كنيد تا كامل مخلوط شود.
    سس، گوشت و قارچ را با هم مخلوط كنيد.
    غذا آماده است، براي سرو كردن در كنار آن از سيب زميني(یا چیپسی یا خلالی) و جعفري نيز استفاده كنيد.


    منبع: chibepazam