مواد اولیه :
۵۰۰ گرم گوشت گاو خرد شده در قطعات كوچك
۱ عدد پياز متوسط
۱ قاشق سوپخوري كره
۱ قاشق سوپخوري روغن
۲۵۰ گرم قارچ
۱ قاشق سوپخوري جعفري خرد شده
۲۰۰ گرم سيب زميني سرخ كرده
مواد لازم براي سس:
۲ قاشق سوپخوري كره
۳ قاشق سوپخوري خامه پرچرب
۲ قاشق سوپخوري آرد سفيد
سه چهارم پيمانه شير
نمك
فلفل
طرز تهیه :
قارچ ها را خرد كرده و با مقداري نمك در كره سرخ كنيد تا طلايي رنگ شود.
همزمان پياز خرد شده را هم در ماهيتابه ديگري سرخ كنيد.
گوشت خرد شده را به پياز افزوده و به مدت ۲ دقيقه سرخ كنيد.
مقداري آب، نمك و فلفل به تابه اضافه كنيد و بگذاريد تا گوشت به مدت ۴۵ دقيقه كاملاً بپزد و كمي حرارت را نيز زياد كنيد.
براي آماده كردن سس، در يك تابه ديگر، كره را آب كرده و آرد را اضافه كنيد و سپس مخلوط كنيد تا روان شود. سپس شير، نمك و فلفل را اضافه كنيد و حرارت را بالا برده تا بجوش بيايد. بعد از يك دقيقه تابه را از روي گاز برداريد و خامه را اضافه كنيد تا كامل مخلوط شود.
سس، گوشت و قارچ را با هم مخلوط كنيد.
غذا آماده است، براي سرو كردن در كنار آن از سيب زميني(یا چیپسی یا خلالی) و جعفري نيز استفاده كنيد.
منبع: chibepazam