بستن

آشپزی

طرز تهیه  طرز تهیه واویشکا ( غذایی گیلانی )

  • بازدید: 354
 طرز تهیه واویشکا ( غذایی گیلانی )

 طرز تهیه واویشکا ( غذایی گیلانی )

 طرز تهیه واویشکا ( غذایی گیلانی )

  1. مواد لازم جهت تهیه واویشکا برای 4 نفر :

    سیر 2 عدد
    پیاز بزرگ 1 عدد
    گوشت چرخ کرده 500 گرم
    رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
    گوجه فرنگی خرد شده 3 عدد
    آب 1/2 لیوان
    تخم مرغ 1 عدد
    زردچوبه به میزان لازم
    فلفل سیاه به میزان لازم
    گرد غوره به میزان لازم
    نمک به میزان لازم


    طرز تهیه واویشکا :


    ابتدا سیر را خرد کرده و کمی تفت دهید.


    بعد پیاز خرد شده را هم اضافه کرده و تفت دهید.


    گوشت چرخ کرده، زردچوبه و رب را هم اضافه کنید و حسابی سرخ کنید.


    بعد گوجه فرنگی های خرد شده را اضافه کنید به همراه نصف لیوان آب، فلفل و گرد غوره و کمی نمک بگذارید در ماهیتابه با در بسته سه ربع ساعت بپزد تا آب آن کم شود.


    تقریبا این شکلی. در این مرحل میتوانید ترشی و نمک غذا را تنظیم کنید.


    حسابی که آب خورش کم شد اگر دوست داشتید یک تخم مرغ روی غذا بشکنید.


    این غذا مثل خورش و با برنج سفید خورده میشود.


    منبع : beryooni