بستن

آشپزی

طرز تهیه  آموزش مراحل طرز تهیه بلوچیز برگر

  • بازدید: 145
 آموزش مراحل طرز تهیه بلوچیز برگر

 آموزش مراحل طرز تهیه بلوچیز برگر

 آموزش مراحل طرز تهیه بلوچیز برگر

  1. مواد لازم جهت تهیه بلوچیز برگر برای 12 نفر :

    گوشت گوساله چرخ شده و کم چرب 1300 گرم
    پنیر بلوچیز خرد شده 110 گرم
    پیازچه خرد شده 1/2 فنجان
    سس تند 1/4 قاشق چای خوری
    فلفل سیاه درشت 1 قاشق چای خوری
    نمک 1 قاشق چای خوری
    خردل خشک 1 قاشق چای خوری
    نان برگر 12 عدد


    طرز تهیه بلوچیز برگر :

    ابتدا درون یک ظرف گوشت چرخ کرده، پنیر آبی ( بلوچیز )، پیازچه، سس فلفل تند، فلفل سیاه، نمک و خردل را مخلوط کنید، برای اینکه همه مواد به خورد هم بروند و خوب جا بیفتد آن را ورز می دهیم و روی ظرف را پوشانده و به مدت 2 ساعت در یخچال بگذارید.
    شعله کباب پز را زیاد کنید تا گرم شود. توری کباب پز را چرب کنید. مخلوط را به دوازده قسمت تقسیم کنید، و به صورت همبرگر در بیاورید هر طرف همبرگرها را حدودا 5 دقیقه بپزید تا زمانی که مغز پخت شوند. در آخر بلوچیز برگر آماده شده را به صورت ساندویچ سرو کنید.


    منبع : beryooni