بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کیف فنجانی بدون فر

  • بازدید: 260
کیف فنجانی بدون فر

کیف فنجانی بدون فر

کیف فنجانی بدون فر

  1. مواد لازم:

    ▪️تخم مرغ : یک عدد
    ▪️شکر: سه قاشق  غذاخوری
    ▪️وانیل : یک چهارم قاشق چایخوری
    ▪️روغن : سه قاشق غذاخوری
    ▪️آرد : چهار قاشق غذاخوری
    ▪️بکینگ پودر : نصف قاشق مرباخوری
    ▪️پودر کاکائو : حدود یک قاشق غذاخوری
    ▪️شیر :چهار قاشق غذاخوری
     


    طرز تهیه:

    🔸تخم مرغ رو داخل ظرف ریخته و با همزن دستی (اگر نداشتین چنگال هم گزینه مناسبیه) خوب به هم میزنیم
    شکر و وانیل رو به تخم مرغ اضافه کرده و مجددا خوب میزنیم

    🔸زمانی که شکر کاملا با تخم مرغ مخلوط شد روغن رو به موادمون اضافه میکنیم
    آره و بکینگ پودر رو مخلوط کرده و کم کم اضافه میکنیم و هم زدن رو ادامه می دیم
    پودر کاکائو رو هم به ترکیبمون اضافه میکنیم (می تونیم پودر کاکائو رو با آرد مخلوط کرده و با هم به ترکیب اضافه کنیم)

    🔸در نهایت شیر رو به خمیر کیک اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا کاملا یکنواخت بشه.تو این مرحله خمیر کیک کاملا آماده هست
    فنجون یا استکان مورد نظرتون رو چرب کنین و یک سوم یا نهایتا نصف ظرف رو از خمیر کیک پر کنین چون در طول پخت پف میکنه و اگر زیاد پر کرده باشین مشکل پیش میاد!! توی یک قابلمه آب بریزین و بذارین بجوشه.بهتره قبلا ظرف هاتون رو توی قابلمه تست کرده باشین تا آب زیادی نریزین.(تقریبا تا همون نصف ارتفاع فنجون هاتون آب باشه کافیه، خیلی بیشتر نشه)

    🔸بعد از اینکه آب جوشید فنجون ها رو داخل قابلمه قرار بدین و درش رو بذارین و زیرش رو کم کنین تا آروم بجوشه.کاپ کیک ها باید به مدت پانزده دقیقه داخل قابلمه در حال جوش بمونن

    🔸بعد از پانزده دقیقه زیر گاز رو خاموش کنین و با یک دستمال در قابلمه رو ببندین (درست مثل وقتی که برنج رو میخواین دم کنین) ده دقیقه فنجان ها باید داخل قابلمه باشن
    بعد از ده دقیقه کیک آماده هست.

    🔸فنجان ها رو از داخل قابلمه خارج کنین و بذارین تا سرد بشه
    بعد از سرد شدن دیواره فنجان رو به آرومی به سطح میز بزنین و اون رو برعکس کنین تا کیک از داخلش خارج بشه

    🔸کیک های آماده شده رو میشه به همین شکل ساده مصرف کرد و یا اونها رو با خامه و … تزیین کنید